vrijdag 31 augustus 2012

Dag 244 - Pyrieten Engelen Oorbellen

Vandaag heb ik een paar engelen oorbellen gemaakt voor bij mijn twee kettingen van Pyriet.
Ik had al een paar engelen oorbellen van Pyriet, maar in combinatie met zwarte lava.

Maar mijn twee Pyrieten kettingen zijn eigenlijk allebei alleen van Pyriet (behalve dat er bij een van de twee een groene jade hanger aan hangt), vandaar dat ik dat paar nu toch veranderd heb.


Angelic Love from Susan

donderdag 30 augustus 2012

Dag 243 - Leuke Engelen Magneetjes

Vandaag stond weer in het teken van leuke post. Ik heb een aantal kaarten verstuurd, maar ook weer eentje ontvangen met wat heel leuks erbij :).

Tante Jannie ( http://tantejannie.blogspot.nl ) stuurde me deze leuke post naar aanleiding van mijn reactie op haar Give Away ( http://tantejannie.blogspot.nl/2012/08/give-away.html ) die trouwens ook tot 7 september loopt net zoals de mijne die ik vanavond heb gepost op mijn 365 dagen creatief blog; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/08/what-you-see-is-what-you-get-give-away.html waar je kans kunt maken op een setje ansichtkaarten.

Maar okay ik kreeg een hele leuke echte Tante Jannie kaart, to cute en een klein kadootje en wat zat erin??; twee engelen magneetjes!! Ook so cute <3 en zo lieff! Dankjewel Tante Jannie :D.


Angelic Love from Susan

woensdag 29 augustus 2012

Dag 242 - Verjaardagspost van MiM

Vandaag kreeg ik verrassingspost van MiM, een lieve blogvriendin die net zoals ik een engelenblog heeft www.366xengel.blogspot.nl

Ze had nog een verjaardagskadootje voor me, gekocht op de dag dat we ons ontmoet hebben.
Het doosje met inhoud kocht ze in de wereldwinkel :).

Dankjewel lieve MiM voor het mooie doosje met prachtige engel en de andere leuke dingetjes in het doosje én natuurlijk niet te vergeten het leuke zelfgemaakte kaartje.

Dit soort engelenkaartjes verkoopt MiM in haar webshop, kijk even op haar blog 366 x Engel voor de link.
Ik typ dit nu onderweg naar de verjaardag van mijn nichtje in Maastricht die vandaag 11 jaar is geworden.


Angelic Love from Susan

dinsdag 28 augustus 2012

Dag 241 - Engeltje aan Elf Fantasy Fair Ketting

Ik kon het niet laten, er moest toch een engeltje aan mijn ketting bevestigd worden voor de Elf Fantasy Fair.

Ik heb er nog zo'n zelfde aan de andere kant bevestigd, nog niet helemaal tevreden over hoe het uitziet. Maar zo krijgen jullie een idee.

En natuurlijk vleugeltjes boven het kruis. En een Quan Yin bedel. Er komt nog een andere bedel aan, maar die ligt te drogen.


Angelic Love from Susan

maandag 27 augustus 2012

Dag 240 - Engelenboodschap op diverse wijzen

Ik zit vandaag niet zo lekker in mijn vel, ben emotioneel en volgens mij gieren de hormonen weer door mijn lijf.
Maar ik doe lekker rustig aan en geniet onder het afdak met de gisteren aangeschafte 'Happinez' tijdschriften en heb er al een SoulCollage kaart mee gemaakt en och af en toe rolt een traan over mijn wang.
Ik kreeg namelijk van een lieve vriendin een engelenberichtje per whatsapp doorgestuurd en heb even met haar zitten te whatsappen, zo laten de engeltjes even aan me weten dat ze aan me denken net zoals het aardse engeltje dat deed door het door te sturen :). Even daarna vloog hier een mooie witte vlinder een paar rondjes voordat ze weer verder de tuin in ging :D.


Vandaag trok ik deze kaart van mijn Doreen Virtue app 'Messages from your Angels';

Leila

Breng voldoende tijd door in de vrije natuur, terwijl je mediteert over je droomwensen en intenties. Vraag de engelen om je te helpen een positieve kijk op de dingen te krijgen.

Je hebt de laatste tijd een heel druk leven gehad en je moet je nu terugtrekken op een rustig plekje in de vrije natuur. De tijd is aangebroken om helemaal alleen buiten te vertoeven ook al is het maar af en toe eventjes. Je hoeft op deze manier geen tekst en uitleg aan anderen te geven over je zielenroerselen. Plan van tevoren dat je er even tussenuit gaat en doe dat regelmatig.

Zodra je eenmaal alleen in de natuur bent, kun je je gedachten de vrije loop laten. Schenk aandacht aan al je gedachten en gevoelens en schrijf ze desnoods op. Praat na een poosje (innerlijk of hardop) met de natuurwezens om je heen. Vraag ze om je lichaam en aura te verlossen van de mogelijke stress die je in je hebt opgenomen. Mediteer en contempleer over je wensen en intenties. Je meditaties worden versterkt door de krachten van de natuur en je zult weer helemaal opgefrist naar huis terug keren.

Bron: http://www.frederike.eu/KaartenTrekken-EngelLeila.html


Angelic Love from Susan

zondag 26 augustus 2012

Dag 239 - Smiley Engel

Kijk eens wat een leuk smiley engel t-shirt ik gescoord heb op de rommelmarkt!
Niet dat ie mij past, maar daar zijn andere oplossingen voor...

Kijk maar eens bij Syl van De Zaanse Zolder ( http://zaansezolder.blogspot.nl ) die recykleert erop los.
En de bedoeling is om ter zijner tijd deze leuke smiley engel in een jurk of rok ofzo te gaan verwerken.
Maar voor nu concentreer ik me creatief gezien op de Elf Fantasy Fair die binnenkort in Arcen is.


Angelic Love from Susan

zaterdag 25 augustus 2012

Dag 238 - Blikken Engeltje

Van de week zag ik dit leuke engeltje in een winkeltje hangen en die wilde dolgraag mee naar huis.
Ik kreeg hem ook nog bijna voor niks mee, ze hadden leegverkoop en ik had al wat andere dingen afgerekend, toen ik haar vanuit een ooghoek zag al kletsend met de eigenaresse :).

Mijn oog ziet nu ook dat het engeltje uit twee delen bestaat die op elkaar zijn geplakt en de vleugeltjes een beetje verbogen zijn.


Angelic Love from Susan

vrijdag 24 augustus 2012

Dag 237 - Kindertekeningen tijd

Vandaag is het kindertekeningen tijd.
Gisteren vertelde ik al over Kiona en Tara's top model boeken en de prachtige ontwerpen daarin.

Gisteren was ik bezig met SoulCollages te maken en kwam ik in een map een ontwerp/tekening tegen van Tara welke ze vorig jaar voor mijn verjaardag heeft gemaakt, dus die kan ik alvast showen :).

Ook viel me in dat Julia, mijn nichtje, de dochter van mijn broer voor mij een tekening heeft gemaakt van een elfje op een eenhoorn voor mijn verjaardag en ook op mijn verjaardag, dus die deel ik dan ook meteen even.

Verder heb ik in mijn portemonnee dit kleine tekeningetje zitten die of Tara of Kiona eens voor me heeft gemaakt. Mmm volgens mij was het Tara, maar dat is al weer een heel aantal jaren geleden als naambordje voor de tafelschikking hihi. Ik heb de andere ook nog hoor Kiona, maar dat is geen engel of elfje...maar ze zitten samen in mijn beurs :).


Angelic Love from Susan

donderdag 23 augustus 2012

Dag 236 - Pat's foute Engel + Top model fantasy engelen

Gisteren waren we 's avonds even een paar uurtjes op bezoek bij vrienden en Pat showde haar nieuwste kitchige engel die haar moeder op de kop getikt had.
Zo verkeerd dat ie ook weer heel leuk is. Wij houden allebei van een ander soort engelen, maar dit wordt dan ook de kerstengel en daarna gaat hij de zolder op tot een volgend jaar ;).

Ik had Pat en Kiona de nieuwste kaarten 'Angel Tarot Cards' van Doreen Virtue laten zien. Nou ja via de app dan wel, de kaarten zelf heb ik nog niet. We hebben alledrie zitten te genieten van de prachtige afbeeldingen van Steve Roberts.

En naar aanleiding daarvan liet Kiona haar topmodel fantasy boek zien van Depesche. Wow wat een mooie afbeeldingen en wow Kiona had mooie ontwerpen getekent!
En de 'Sweet Angel' komt dan ook uit haar boek.

Daarna was Tara aan de beurt en liet me haar topmodel boeken zien, ja de Fantasy boeken vind ik toch het prachtigste én natuurlijk Tara's ontwerpen mét achtergronden die ze dus helemaal zelf verzint. Petje af hoor! Allebei!! Ben toch wel een beetje jaloers als ik zie hoe goed die beide dames kunnen tekenen, dat zelfvertrouwen dat ze uitstralen en het gemak waar ze dat mee doen.
De tweede engel komt dan ook uit het boek van Tara.
Mmm de volgende keer eens foto's maken van hun eigen creaties, als ik dat mag... Want die zijn het zeker waard om gedeeld te worden!


Angelic Love from Susan

woensdag 22 augustus 2012

Dag 235 - Angel Tarot Cards App

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe Doreen Virtue app.
Doreen Virtue heeft samen met Radleigh Valentine al langere tijd (rond mijn vakantie in mei/juni) het set 'Angel Tarot Cards' uitgebracht en normaal ben ik er als de kippen bij om het nieuwste set te bestellen, maar deze keer maar uitgesteld en uitgesteld en had al besloten dat ik zou wachten tot de Nederlandse versie er is. Maar dat duurt nog even.

Nu zag ik pas op Facebook een bericht van Doreen dat haar nieuwste set uit was als app voor €3,99 (normaal zijn ze rond de 5/6 euro) en ja die heb ik meteen gedownload want die wilde ik gewoon hebben.
Nou ik kan je vertellen dat het prachtige kaarten zijn, zo'n mooie afbeeldingen, echt prachtig...met aartsengelen (grote arcana), draken (fire), dolfijnen en zeemeerminnen (water), eenhoorns (air) en engelen en elfen (earth)...echt ongelooflijk mooi! Helemaal mijn ding:). Ik zal er hier een aantal met jullie delen.
De artiest achter deze prachtige afbeeldingen is Steve Roberts; http://steve-roberts.artistwebsites.com/index.html

En natuurlijk heb ik ook meteen de kip bij de horens gepakt en toch in Engeland al een set besteld, welk komende week in de bus gaat vallen :).


Angelic Love from Susan

dinsdag 21 augustus 2012

Dag 234 - Nog meer verjaardags engelen :)

Gisteren kreeg ik nog verjaardagsbezoek van een lieve vriendin, ik had zaterdag al de kadootjes gekregen via manlief en hij vertelde dat ze maandag (gisteren dus) op bezoek zou komen.
Ik wilde het eigenlijk niet openmaken en het leek me leuker om het te doen als ze er dan ook zelf bij was, maar heb toch maar besloten om de kadootjes wel open te maken omdat zij natuurlijk ook benieuwd zou zijn wat ik ervan vond ;).

Nou ik vond het heel leuk :D hihi.
Als eerste opende ik het pakje met het engelendoosje erin én in het engelendoosje (nou ja doosje, het is best een groot doosje ;)) zat weer een engelentasje met daarin een engeltje :).
Het engelendoosje zelf vind ik echt prachtig, precies mijn smaak, nu nog een goed doel ervoor vinden maar dat gaat me vast lukken ;) en het engeltje met hartje vind ik ook prachtig!

Toen was de kaart aan de beurt, in die volgorde zat het in het plastic zakje dus zo heb ik het ook uitgepakt. Een prachtige engelenkaart van Doreen Virtue, wow!!
De engel van overvloed met een prachtige tekst!

Daarna was het zwaardere kado aan de beurt, het is 'het boek met alle antwoorden'. Ik ken het al jaren, had hetzelf nog niet, heb er eens mee gewerkt op het vrijwilligerswerk en moet eerlijk bekennen dat ik het toen echt een flauwekul boek vond.
Maar mijn vriendin appte (whatsapp/ping) dat ze kennissen heeft die het hebben en er toch verrassende antwoorden naar boven komen, dus ga ik er zeker nog eens een gok aan wagen en er serieus mee aan de slag.
En anders mocht ik het haar volgend jaar wel kado doen hihi whaha, gekke mup!

Ik ben weer lekker verwend zoals jullie zien (daankewel Mup <3), ook leuke gelukspoppetjes op de verpakking en visitekaartjes erbij van de winkel zelf ( www.spirituelewinkel.nl ), het is én een webwinkel én een gewone winkel in Heerlen niet zo heel ver van de Ikea en kreeg nog een visitekaartje van een angel practioner.

Oh ja voordat ik het vergeet, er zat ook nog heerlijke wierook bij!


Angelic Love from Susan

maandag 20 augustus 2012

Dag 233 - Engeltje van mijn oma

Ik kreeg afgelopen donderdag nog een engel voor mijn verjaardag. Mijn moeder gaf me dit engeltje dat mijn oma, haar moeder, in het verleden gekocht heeft.
Ik ken het wel, maar heb er geen jeugdherinneringen aan, ik neem aan dat ze dit ooit gekocht heeft toen ik al volwassen was en uit huis was. Maar toch vind ik het een heel bijzonder engeltje en ook bijzonder dat het van mijn oma is geweest.

Ik heb geen bijzondere band met deze oma gehad maar heb afgelopen week een hele mooie droom over haar gehad. Zij is inmiddels al heel wat jaartjes overleden en dit is de eerste keer dat ik over haar gedroomd heb.
En heel mooi dat ik dan nu dit engeltje kado heb gekregen.


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...