zaterdag 17 augustus 2013

Feestdagen spanning en mooie momenten

Lieverds het is alweer heel wat daagjes geleden dat ik hier een blogbericht gepost heb. 
Woensdag heb ik met de fiets aan mijn hand wel foto's gemaakt van engeltjes op het kerkhof, maar helemaal vergeten te delen, binnenkort dan maar ;).

Gisteren was ik jarig, een dag die heel fijn begon, manlief was lief voor me, maar even later verpestte hij mijn verjaardag door een vervelende actie van hem. Niks om woorden aan vuil te maken en hij zal het ook niet zo bedoeld hebben zoals het er uit kwam, maar ik pikte het niet. Maar ben er wel de hele dag van uit mijn huisje geweest, ik heb er echt heel sterk aan gedacht om mijn verjaardag af te blazen, zowiezo heb ik het er wel mee gehad om zo'n hele dag of een paar dagen druk in de weer te zijn voor die paar uurtjes bezoek. 

Ik ben blij dat ik het niet afgeblazen heb, mijn man heeft kunnen laten zien op zijn manier hoe veel hij van me houdt. Ik verpeste de cake, nou ja hij kwam er in stukken uit, dus ik deed nog een noodoproep naar hem om ergens vlaai vandaan te toveren, hij nam er nog een extra mee, speciaal voor mij en mijn dochter, aardbeienvlaai :). Lief van hem, maar ik deel liever, nu moet ik de rest van dat vlaaitje alleen opeten ;). 

Mijn dochter had ook weer zo'n lieve kaart als met kerst http://anangeleachday.blogspot.nl/2012/12/dag-361-engelen-kado-van-mijn-dochter.htmmet een lieve tekst erin dat ik de belangrijkste persoon in haar leven ben :D en met de mededeling dat ik een abonnement op de Flow krijg met 4 specials van haar en van manlief (vriendje van haar mocht ook nog wat op de kaart schrijven ;)). 


Pat een lieve vriendin van ons had naast een kaart en flopje wat leuke kaarten en Robin Magazine voor me om creatief mee te wezen en gewoon een aantal lieverds om me heen maakten er toch nog een fijne avond van. 

Jullie lieverds hielpen me door de dag heen met al jullie lieve berichtjes op feestboek, met jullie kaartjes en verrassingen. Echt superblij ben ik er mee, ook jullie hebben mijn verjaardag gered, ik zal proberen er vandaag nog een blogpost op mijn creatief blog aan te besteden, de lieve kaartjes en kado's, maar kan ook zijn dat het me vandaag niet lukken gaat. Ik ben nu alweer een paar uur wakker, sinds 3.43uur en kan de slaap maar niet meer vatten, het thema accepteren en respecteren spookt door mijn hoofd...Tsja feestdagen zijn en blijven hier over het algemeen geen feestje en leveren toch altijd weer veel spanningen op. Kerst vieren doen we eigenlijk ook al niet meer (zie bericht voor dat van mijn dochters kerstkado ;)), volgend jaar zal ik op mijn verjaardag denkelijk helemaal niet in het land zijn. Och ja ik probeer het maar allemaal los te laten en probeer de lessen te leren die op mijn pad komen. 


Angelic Love from Susan


6 opmerkingen:

 1. Och meissie toch. Het is wel heel herkenbaar dit. Je wilt het allemaal perfect en ook hier gebeurt er altijd wel iets tijdens de voorbereidingen of op het feestje zelf waarvan je denkt.... pffffffffft. Ik heb er ook nooit zin in, verjaardagsfeestjes. Al die drukte en heisa. Liever zo af en toe een klein groepje over de vloer waarbij je dan niet alleen maar heen en weer aan het rennen bent.
  Op de een of andere manier lijken jouw en mijn blogpost van vandaag wel op elkaar. Knuffies!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooo meiske.................... maar ik ben blij dat er toch wel wat lichtpuntjes waren

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig is de dag toch nog goedgekomen meis.
  Altijd heel vervelend als iets of iemand je zo van het padje krijgt!

  Ik heb het zelf ook totaal niet op verjaardagen. Maar dat geldt voor Moos ook met de beruchte feestdagen .... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Berry en ik zijn allebei in april jarig en vieren het samen scheelt weer. Altijd vanaf 2 uur zonder taart...Lekker buiten met tafels vol lekkers, frisjes en borreltjes. Werkt perfect. Kinderen kunnen lekker ravotten....
  Wat een lief kaartje van dochterlief evenals het cadeautje, genieten XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lastig. maar blijven genieten hoor!
  liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...