zondag 26 januari 2014

Toch nog wat engeltjes

Lieverds het is nu midden in de nacht en ik lig al weer sinds half twee wakker. Ik heb tussen elf uur en half twee goed kunnen slapen voor de verandering (manlief lag een film te kijken en ik lag te slapen met oordopjes in en zo'n oogmaskertje op ;)). 

Maar heb inmiddels besloten om maar op mijn dochters kamer te gaan slapen, kan ik hoesten en proesten zoveel ik wil en word ik niet wakker van een elleboog in mijn gezicht ;). 

Ik hoop dat ik hier toch genoeg uurtjes kan slapen want ik heb het hard nodig om beter te worden. De afgelopen nachten heb ik mega slecht geslapen :(. 

Maar ik wilde hier toch ook nog even wat van me laten horen nu ik toch wakker lig en engelenkaartjes aan het trekken ben ;). 

Als allereerste deze foto die Essebes met mij in gedachten maakte in Den Bosch. Hihihi lief van je lieve Essebes <3, zo'n zalig kitschig schilderij daar hou ik wel van :D. 

Dit vind ik wel een mooie om te delen. 

En dit is ook al zo'n mooie kaart. 

Lieverds het is 4uur, ik ga proberen te slapen en hoop dat mijn man als hij wakker wordt een van mijn briefjes ziet liggen en me laat slapen ;). 


Angelic Love from Susan

4 opmerkingen:

 1. Nachtbraker !!! Slapen moet je !!! En als ik dit opschrijf.... hoop ik dat je nog slaapt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lieve Syl toen sliep ik nog maar tien minuten later al niet meer ;) hihihi. Ik hoorde manlief in de gang lopen en ben uiteindelijk om negen uur opgestaan want het hoesten begon weer en gaan kijken of manlief alweer aan het slapen was. Nou ja in ieder geval van 5 tot half negen geslapen pff. Dikke knuffels! Gelukkig voor jou virtuele want anders zou ik je aansteken ;)

   Verwijderen
 2. Ja heerlijk schilderij heh, net zo heerlijk als het eten in dit super sfeervolle restaurantje..Beterschap XXX Probeer om het uur een glas water te drinken XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Susan,

  Hopelijk heb je ondertussen lekker geslapen.
  Ik wil je heel erg graag danken voor de woorden van troost (in drievoud!!) op mijn blog.
  Wat een mooie tekst: "you are safe and the situation is under perfect control of Divine Providence and universal order." Ik ben geneigd om dat even te geloven.

  Fijne week en heel vlug beterschap,

  brigitte

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...