maandag 24 maart 2014

Voor CreaTinie en alle andere lieverds

Hey hallo lieverds het is alweer twee weken geleden dat ik hier een berichtje postte.
En zoals altijd ben ik wel met engelen bezig maar deel ze niet altijd. 

Nu kreeg ik gisteren al een lieve afbeelding van een goede vriendin en zag ik net bij Tinie lieve engeltjes in haar kerststal...in een oudere blogpost http://creatinie.blogspot.nl/2013/12/hele-fijne-feestdagen.html
dus ga ik toch maar eens aan de slag om van al die engeltjes/elfjes een blogpost te maken. 


En deze kreeg ik van mijn dinnetje

En deze zag ik vanmorgen op facebook ;) van Doreen Virtue

En deze

Nu is de dag wel al ver om, maar lieverds vergeet de engelen niet om hulp te vragen. Dat kan ten allen tijde en denk niet dat je de engelen of aardsengelen van belangrijkere taken weghaalt. Vraag gewoon om hulp, voor wat dan ook. Zeg erbij dat het voor je hoogste goed is...'voor mijn hoogste goed'. 
Want de engelen weten vaak beter als jij wat je nodig hebt. 

Soms wordt je bijvoorbeeld ziek om een reden en die is vaak dat je lijf rust nodig heeft. Nu kun je dan wel steeds over je grenzen heen gaan en niet naar je lijf luisteren, maar dan wordt er iedere keer harder aan de handrem getrokken. Dus lieverds zorg goed voor jezelf!! 

Deze engel kreeg ik van manlief toegestuurd ;). 

En deze lieftallige dame vond ik eens op Pinterest, als je me nog niet volgt op Pinterest maar wel zou willen mag je me een mailtje sturen. Wel graag alleen lieverds die ik 'ken'. 

En ik sluit af met deze creatie, ook eentje van op Pinterest...oh zoveel leuke dingen om te maken en zo weinig tijd. 
Ik ben druk met een rok bezig voor de Elf Fantasy Fair (Elfia is de nieuwe naam) die met Pasen is, dan zal ik natuurlijk ook weer een heleboel engelen zien die ik voor jullie op de gevoelige plaat zal vastleggen. Maar hoop toch zekers voor die tijd nog van me te laten horen. 


Angelic Love from Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...