zaterdag 30 november 2013

De engeltjes zijn blij

Goedemorgen lieverds het is vandaag 30 november en het is de laatste dag van de geefmaand waar ik aan mee deed. 
Ik had aan het begin van de maand zoveel plannen en gaf al op mijn creatief blog een edelstenen engeltje weg en was van plan dat hier ook te doen, maar de maand vloog voorbij. 


Nu zijn er natuurlijk toch wel engeltjes uitgevlogen naar lieverds. 
Ik stuurde deze week een verrassing naar Angeline http://mijneigenplekkie.blogspot.com/ en Moos http://moos-moosies.blogspot.com/, Jenneke http://creaties-jenneke.blogspot.nl/ dacht dat ze beiden wel een oppepper konden gebruiken omdat ze beiden zo aan het kwakkelen zijn. 


Nu wilde het zo zijn dat ik voor Moos al bezig was om iets te maken, nou ja al wat gemaakt had, ik kwam namelijk een hertjes postzegel en nog een tegen en maakte een postzegel engeltje voor haar. 


En ook was ik een leuke hertenafbeelding tegen gekomen en maakte daar een engeltje van en een hartje, door Jennekes vraag om een kralen engeltje aan haar op te sturen was het tijd dat mijn creaties uitvlogen. 
Ik maakte speciaal voor Moos (en daarna nog een paar) een regenboog kleuren kralen engeltje, want ze is zo'n kleurrijk persoon en ik had al gezien dat ze van Swiit Swiet een engeltje toegestuurd had gekregen, dat ze gewonnen had bij de Give Away http://swiid-swiet.blogspot.nl/ dus die moest er toch een beetje anders uitzien ;). 


Die lieve Moos is nog steeds geveld door de griep maar heeft me laten weten heel blij te zijn met de leuke post :). 

En ook voor Angeline had ik nog wat in de planning staan om haar te bedanken voor het ritje naar en van de blogsterren ontmoetingsdag bij Essebes. Maar wat is dat een veelzijdige dame en ik wist echt effe niet waar ik haar een plezier mee kon doen, máár ze had het antwoord al zelf gegeven bij mijn wat wil je hebben give away http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/10/kanten-kleedjes-prijs-en-ik-voel-er.html


Een eenvoudig engeltje en stempels...u vraagt wij draaien ;). Ik zocht een lapis lazuli engeltje voor haar uit en maakte wat stempels én stuurde haar natuurlijk ook een kralen engeltje én een recycle engeltje van een beterschapskaart met veel pitamientjes. Ook zij liet me weten heel blij te zijn met de verrassing. 


Okay nu ga ik toch nog wat weggeven, nee niet aan een ander deze keer aan een van jullie voor jullie zelf!
Welk van deze drie engeltjes spreekt je het meeste aan?


Je snapt natuurlijk dat ik ze niet allemaal aan iedereen kan versturen, ik ga gewoon mijn gevoel laten spreken of ik trek een naam...dat laat ik gewoon lekker aan mijn intuïtie, de fluisteringen van mijn engelen over :D. 


Angelic Love from Susan

11 opmerkingen:

 1. Haha best lastig om te zeggen, maar mijn eerste gevoel was toch echt de grijze. Waarom? Ik weet het zelf niet gewoon gevoel. Ja ik luister naar mijn gevoel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een van de beschrijvingen van ijzerpyriet / pyriet, wie weet herken je je hierin Onny (hij komt binnenkort naar je toe gevlogen ;)). Knuff!

   Pyriet is een sterk inzichtgevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen. Pyriet stimuleert de werking van de lever, helpt bij doorbloedingsstoornissen (bv. spataderen) en bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes. Pyriet zonnen hebben een sterke pijnstillende en krampopheffende werking (bijvoorbeeld bij menstruatieklachten).

   Verwijderen
 2. De linker en mijn gevoel roept.....MADDY

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben al door jou door een hele gave (s) verblijd ... dus ik duim voor de anderen haha

  liefs jenneke en nogmaals bedankt voor de post naar angeline en moos

  l

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw super mooi weer deze! Alle drie zijn ze super mooi , de middelste trekt meteen mijn aandacht die vind ik het mooist. Maar ik heb al een heel mooi engeltje van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die lieve Yvonne, ik moest meteen glimlachen toen ik de beschrijving zag van de werking van deze edelsteen. Dus was voor mij meteen duidelijk dat ik deze naar jou opstuur, ook al heb je al eens een edelsteen engeltje van me gekregen ;). Wie weet herken je wel meer erin. Knuff!

   Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeterend. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas. Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.

   Verwijderen
 5. Wat veel engelen op jouw blog! ik vind de eerste prachtig en die sprak mij meteen toe. Wat een leuke poezenstempels heb je gemaakt, een idee om na te maken. Hoe gaat het verder met je? lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Kathy ik deel even hier de werking van de lapis lazuli (wie weet herken je je hierin), de rest beantwoord ik wel op een andere manier ;). Knuff!

   Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

   Verwijderen
 6. Yesss we zijn eruit, het was niet zo moeilijk ;).
  Onny wilt de grijze, de ijzerpyriet.
  Yvonne wilt de gele, de oranje calciet...
  Kathy wilt de eerste en dat is de lapis lazuli.
  Ik heb alledrie jullie adressen, een dezer dagen komen ze naar jullie toe gevlogen.

  Ja lieve Essebes heel lief van je dat je gevoel Maddy riep, maar wilde dat iemand ze graag voor zichzelf wilde en eentje uitkoos op gevoel want dan betekent dat dat ze ze goed kan gebruiken ;).

  Lieverds een fijne zondag gewenst! Dikke knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alle beschrijvingen zijn afkomstig van http://www.edelstenenenmineralen.nl/

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...