vrijdag 1 november 2013

Luister naar je engelen

Vanmorgen was ik heel vroeg wakker, om 5 uur, en kwam voor de verandering weer eens niet terug in slaap. 
Maar toch heeft dat zo moeten zijn, ik las wat blogs en vatte door deze blogposts het idee om een engeltje weg te geven.

Het is namelijk november weggeefmaand op diverse blogs. 
Nou ja eigenlijk waren het fluisteringen van de engeltjes...en gelukkig luisterde ik ernaar. Ik volgde mijn gevoel, luisterde naar mijn intuïtie. En kijk eens wat de perpetual calender van Doreen Virtue vandaag zegt;


Ik besloot op mijn 365 dagen creatief blog http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/11/weggeefmaand-van-start-ik-geef-een.html een engeltje weg te geven aan de eerste beste persoon die reageerde en de engeltjes stuurden me Haakjuffie op mijn pad. Zij reageerde als eerste en zij had zo'n lief edelstenen engeltje net nodig op haar pad. http://haakjuffie.blogspot.nl/2013/10/stil-in-mij.html

Ik hoef niet te vragen of jullie ook naar jullie engelen luisteren, want ik zie regelmatig op blogs lieve gebaren langskomen :). 


Ik maakte deze week deze engeltjes, een paar zijn er al naar lieverds gegaan, maar er zijn er nog een aantal. 

Let maar op deze week ga ik hier ook eentje weggeven, want tsja dit is natuurlijk dé plek om een engeltje weg te geven ;).


Ook maakte ik weer een lief papieren engeltje voor een jarige jet, ze is net zoals ik gek van roze en was er dan ook heel blij mee.Ook gaf ik deze week een recycle engeltje aan de postbode mevrouw, ik zag haar aan de overkant voorbij lopen en mijn engelen fluisterden heel hard dat ik haar een engeltje moest geven. 
Ik had hem eerst aan de deur gehangen, maar had nog even gekeken of ze er al aan kwam (ik woon in een lange straat) en piepte net om de hoek terwijl ze maar een paar huizen verder liep en heb hem toen maar persoonlijk gegeven. 
Ze was er heel blij mee. Zo zie je maar dat je met een klein gebaar iemand blij maken kan en misschien net op dat moment een verschil maken kan. Angelic Love from Susan

10 opmerkingen:

 1. Wat lief Susan, dat je zomaar een engel aan de postbode-mevrouw geeft. Kleine dingen maken je dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk hè, het is maar een klein gebaar die recycle engeltjes van me...gemaakt van kaarten die ik toch nooit verstuur of van ander materiaal en nu was de postbode zelf aan de beurt. Er komen ook wel eens anderen, maar deze is gewoon heel aardig en vond dat wel een bedankje waard ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. Dank voor je lieve reactie op mijn blog....dank voor je mooie blog van vandaag....
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb je toch weer mooi geschreven

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg lief, en heel erg Suzan ,liefs marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ♥ Ik moet nog veel terug lezen, merk ik.... liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig blogje, ik zag u via andere hakers...zal zeker bezoeken..groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...