maandag 10 september 2012

Dag 254 - Vraag de Engelen om Hulp

Vanmorgen vroeg trok ik drie prachtige kaarten van de Doreen Virtue apps die ik op mijn telefoon heb.
Twee bijna dezelfde kaarten, nou ja met ongeveer dezelfde boodschap en de derde 'vraag'.

Ja het is belangrijk om te vragen wat je wilt. Niet alleen in het dagelijkse leven is dat belangrijk, want hoe moeten anderen weten wat jij zou willen. Onze mannen zijn niet helderziend ;).
Maar vraag zeker de engelen om hulp!
Lees zeer zeker beneden de beschrijving van kaart Astara.

Eigenlijk draaien deze drie kaarten om hetzelfde, er wacht me een prachtige toekomst, maar het is wel belangrijk om te vragen wat ik wil, mijn wensen te visualiseren. Je wensen kenbaar maken aan hierboven. Zoals ik het noem, aan God en de Engelen. Dus vanmorgen maar eens een gesprekje gehad ;).

De zeemeermin op de kaart is trouwens Doreen Virtue. Wel een grappige touch ;).

Angel Tarot cards; Your Card - “Nine of Water” - Your wish comes true! That which you’ve prayed for finally manifests. Your concerns should now fade as your efforts are rewarded. Financial hopes are currently realized. Good fortune follows you!

Messages from your Angels oracle; Your Card - “Astara” - You deserve the best! Reach for the stars with your dreams and desires, and don’t compromise.

Daily Guidance from the Angels oracle; Your Card - “Ask” - Ask us to help you in this situation, and we will immediately go to work on your behalf. We’re governed by many universal laws, and among them is the free will that allows you to make your own choices and decisions. So we patiently await your request


De Nederlandse beschrijving van de kaart Astara, die dus ook over vragen gaat (lees hem aandachtig want hij geldt natuurlijk net zo goed voor jou ;)).
Bron: http://www.frederike.eu/KaartenTrekken-EngelAstara.html

Astara: In het verleden was je tevreden met minder dan je echt wilde. Maar dat zal niet meer gebeuren. Ik ben er om je te helpen je lat wat hoger te leggen. Ik ben er ook om je te laten zien dat je op geen enkele manier meer hoeft te sukkelen met jezelf. Het is helemaal niet egoïstisch om een beter leven te willen. Hoe meer je zelf ontvangt, des te meer je aan andere mensen kunt geven. Als jij ons toestaat om jou iets te geven, krijg je ook alle noodzakelijke hulpmiddelen aangereikt voor je levensopdracht. Jij kunt ook andere mensen inspireren als je ze laat zien dat het spirituele pad je alles geeft wat je ook maar nodig hebt.

Het Universum en de Engelen willen dat je plezier hebt in je leven. Gelukkig zijn is een heilig aandeel van je eigen Goddelijke missie. Wat we er ook aan kunnen doen om vreugde en vrede aan te brengen, vraag het ons maar. We hebben gemerkt dat je ons niet graag om hulp vraagt. Misschien voelde het voor jou alsof je het niet verdiende of dat je het van iemand anders zou afpakken als je ons om hulp zou vragen. Het Universum kent echter alleen maar overvloed en de mens is het enige schepsel dat in schaarste gelooft. Deze kaart helpt je er aan herinneren dat het Universum en de Engelen jou alleen maar kunnen helpen als jij ons er om vraagt.


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...