maandag 13 mei 2013

Moederdag engel kaartje

Ik stuurde mijn moeder een engelen kaart voor moederdag. Ik was natuurlijk niet thuis en heb er gisteren ook geen enkel moment aan gedacht toen we rondliepen in Milaan.
Maar vanmiddag toen ik weer op de wifi was, las ik een whatsapp bericht van mijn moeder die heel happy is met de kaart die ik haar stuurde.

Ik zal een gedeelte delen van haar blije berichtje;
'Lieve Susan bedankt voor je moederdag verrassing!
Ik heb nog nooit zo'n mooie en leuke Post gehad, geweldig kado ik ben er helemaal verliefd op geworden. Dankjewel heel lief van je Susan.
En mooi die stempels van jou. Wens jou morgen ook een fijne dag, maak er iets leuks van dikke knuffel en hiel veul puunnekes'.

Dit is de kaart die ik haar stuurde, ik kocht die eens in een spirituele boekenwinkel in Heerlen. Ik vond dat echt een kaart voor haar toen ik van de week me bedacht om mijn moeder in ieder geval een kaart te sturen, ik had niet veel tijd dus heb er verder niks speciaals van gemaakt. Wel nog even een leuke zelfgemaakte envelop uit de la getrokken ;) en er nog een paar stempels op gezet.
Zo zie je maar weer dat een simpel kaartje in de brievenbus iemand zo happy kan maken en ik jullie wel vaker verras maar dat het zekers ook belangrijk is om je naasten niet te vergeten.


Angelic Love from Susan


By the way, mijn dochter postte een berichtje op Facebook om me te laten weten dat ze van me houdt. Ze was ook niet op moederdag in Nederland ;) hihihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...