zaterdag 6 juli 2013

Mijn wensen ? Wat vraag ik aan de engelen?

Dag lieverds het is nu 4.33uur en ik lig wakker. Ik keek al om 4.22uur wat het getal betekende en omdat ik wat vervelende gedachten had, wat zorgen, trok ik kaartjes via mijn Doreen Virtue app.
Maar alle kaartjes gaan over het feit van wat zijn je wensen, wat wil je... Maar wat wil ik???

Is het niet al goed waar ik nu ben? Ik ben best tevreden hoe mijn leven nu uitziet, er zijn de laatste tijd al veranderingen gaande die ik nooit had kunnen voorspellen en die uiteindelijk toch goed uitpakken.

Ik heb al vaak veel veranderingen in mijn leven gehad die je niet kunt voorspellen en die toch altijd voor mijn beste goed zijn geweest, dus ik wil erop vertrouwen dat de weg die ik ingeslagen ben de juiste is en dat weer andere veranderingen die op mijn pad komen waar ik verder niet veel tegen beginnen kan ook voor mijn beste goed zijn.

Maar mijn kaarten zeggen ook dat ik mijn gedachten in de gewenste richting moet sturen, mijn wensen kenbaar moet maken. Maar wat moet ik me dan nog meer wensen als wat ik nu al heb???
En is het wel slim om bepaalde dingen te wensen? Ik ga toch maar in vertrouwen mijn affirmatie zeggen die ik vandaag, nou ja gisteren op mijn 365 dagen creatief blog deelde 'alles wat ik nodig heb is er al', 'ik heb alles wat ik nodig heb'.

Ik hoop zo dadelijk weer vol vertrouwen in slaap te kunnen vallen.


Angelic Love from Susan


Ps dit is de beschrijving van de kaartjes die ik mezelf per mail stuurde (het is een automatisch proces, je kunt niet de hele kaart zelf kopiëren en krijgt gewoon een gedeelte van de kaart, bij deze is het gewoon de beschrijving zie ik die ook op de kaart zelf staat), wat wel leuk is dat ik de vorige keer blijkbaar er zelf al wat bij schreef als reminder, dezelfde affirmatie maar dan in het engels hihihi.

I have everything I need right now

What the Angels Want You To Know
General Theme of the Day, Situation or Relationship - “Francesca” - What do you desire right now? Visualize it, and it will come about. Negativity will block your progress.
The Possible Block - “Aurora” - You are flying high right now, which may threaten others. But don’t descend, because others will soon become inspired by your example.
The Angels' Guidance to Heal This Block - “Adriana” - I am leading you toward the answer to your prayers. Please listen to and follow the steps I am communicating through your intuition, thoughts, and dreams.
The Probable Outcome - “Opal” - Your children on Earth and in Heaven are happy and well cared for by God and the angels.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...