zaterdag 30 november 2013

De engeltjes zijn blij

Goedemorgen lieverds het is vandaag 30 november en het is de laatste dag van de geefmaand waar ik aan mee deed. 
Ik had aan het begin van de maand zoveel plannen en gaf al op mijn creatief blog een edelstenen engeltje weg en was van plan dat hier ook te doen, maar de maand vloog voorbij. 


Nu zijn er natuurlijk toch wel engeltjes uitgevlogen naar lieverds. 
Ik stuurde deze week een verrassing naar Angeline http://mijneigenplekkie.blogspot.com/ en Moos http://moos-moosies.blogspot.com/, Jenneke http://creaties-jenneke.blogspot.nl/ dacht dat ze beiden wel een oppepper konden gebruiken omdat ze beiden zo aan het kwakkelen zijn. 


Nu wilde het zo zijn dat ik voor Moos al bezig was om iets te maken, nou ja al wat gemaakt had, ik kwam namelijk een hertjes postzegel en nog een tegen en maakte een postzegel engeltje voor haar. 


En ook was ik een leuke hertenafbeelding tegen gekomen en maakte daar een engeltje van en een hartje, door Jennekes vraag om een kralen engeltje aan haar op te sturen was het tijd dat mijn creaties uitvlogen. 
Ik maakte speciaal voor Moos (en daarna nog een paar) een regenboog kleuren kralen engeltje, want ze is zo'n kleurrijk persoon en ik had al gezien dat ze van Swiit Swiet een engeltje toegestuurd had gekregen, dat ze gewonnen had bij de Give Away http://swiid-swiet.blogspot.nl/ dus die moest er toch een beetje anders uitzien ;). 


Die lieve Moos is nog steeds geveld door de griep maar heeft me laten weten heel blij te zijn met de leuke post :). 

En ook voor Angeline had ik nog wat in de planning staan om haar te bedanken voor het ritje naar en van de blogsterren ontmoetingsdag bij Essebes. Maar wat is dat een veelzijdige dame en ik wist echt effe niet waar ik haar een plezier mee kon doen, máár ze had het antwoord al zelf gegeven bij mijn wat wil je hebben give away http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/10/kanten-kleedjes-prijs-en-ik-voel-er.html


Een eenvoudig engeltje en stempels...u vraagt wij draaien ;). Ik zocht een lapis lazuli engeltje voor haar uit en maakte wat stempels én stuurde haar natuurlijk ook een kralen engeltje én een recycle engeltje van een beterschapskaart met veel pitamientjes. Ook zij liet me weten heel blij te zijn met de verrassing. 


Okay nu ga ik toch nog wat weggeven, nee niet aan een ander deze keer aan een van jullie voor jullie zelf!
Welk van deze drie engeltjes spreekt je het meeste aan?


Je snapt natuurlijk dat ik ze niet allemaal aan iedereen kan versturen, ik ga gewoon mijn gevoel laten spreken of ik trek een naam...dat laat ik gewoon lekker aan mijn intuïtie, de fluisteringen van mijn engelen over :D. 


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...