vrijdag 20 juni 2014

Engelen omringen onze kids

Van de week kwam ik deze prachtige engelenafbeelding tegen bij Mevrouw Pardoes. Bij een ietwat treurig verhaal over kinderen en hun ouders. 


Ik realiseerde me nu opeens wat ik erbij ga schrijven, want onlangs trok ik zelf kaarten die met familie en kinderen te maken heeft. 
Een paar dat ik een goede relatie heb, happy familiy life...dat is ook zo :D. Deelde het net nog bij Els van Dingen die fijn zijn dat ik zo blij met mijn relatie ben. 

Maar ook deze:Ik heb even de Nederlandse beschrijving voor jullie op gezocht; http://www.frederike.eu/kaartentrekken.html

Je hebt de gave om met jonge mensen te werken en je levensmissie houdt in dat je kinderen helpt, lesgeeft of ouder van een kind bent.

Rosetta

Kinderen staan open voor jouw hartverwarmende aard. Jij vindt hun recht-voor-zijn-raapheid, eerlijkheid, vrolijkheid en onschuldigheid ook heel leuk. Op diverse wijzen doen zij een appèl aan je innerlijke kind en helen het ook. Je bent op zoek naar dezelfde dingen die je deze kinderen wilt geven die jij wilde toen je klein was. Je voelt ook een innerlijke roeping om het leven van deze kinderen te veraangenamen en je vraagt je af wat je hiervoor het beste kunt doen.

Ik ben bij je als een Beschermengel die het prachtig vindt om jou nieuwe mogelijkheden te geven voor het helpen van kinderen. Alles wat je moet doen is het opmerken van jonge kinderen die ik in je blikveld breng. Wees volkomen jezelf bij deze kinderen en de rest volgt vanzelf. Zo gauw jij klaar bent voor een belangrijker rol, kun je mij dat laten weten en ik zal dan zorgen dat er nog meer kinderen met jou in aanraking komen. Wees er van verzekerd dat ik inzicht heb in jouw temperament en dat ik je alleen in situaties plaats die passen bij je hartstochten, talenten en interessesfeer. Je bent een grote zegen voor alle kinderen!

 


Ik heb deze kaart al eens eerder getrokken, de mensen die me kennen die weten dat ik eigenlijk niet met kinderen werk en het ziet er ook niet naar uit. 
Maar we hebben wel vrienden met kinderen, okay eigenlijk nu nog maar een koppel wat me nu zo snel invalt. 

Ik deelde al eens engelen tekeningen van de dames, we waren onlangs bij ze op bezoek en wat me opviel was dat de oudste van de twee het leuk vond om bij ons te komen hangen...

Ik ben iemand die probeert mensen te respecteren en accepteren zoals ze zijn en toch voelen kids dat ook en deze dames weten dat ook ;). 
Ik vond het gezellig dat de jonge dame gezellig bij ons kwam hangen en kwam delen. En ik hoop gewoon doordat ik ben wie ik ben iets kan meegeven aan jongeren, aan kids in mijn omgeving. 

Ik ga er nu snel vandoor, dikke knuffels en bedankt voor jullie reacties, dat doet me goed!

Als je kids licht wilt sturen die in een niet zo'n gunstige situatie verkeren, vraag er dan ook altijd bij aan de engelen dat het voor hun hoogste goed mag zijn.


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...