woensdag 2 juli 2014

Gepinde engeltjes

Ik zag gisteren een mailtje van lieve blogdin MiM die me deze pin toestuurde


MiM had net zoals mij een 365...nou ja 366 dagen project met haar engelenblog en zo werden we blogdinnen. 
We hebben niet meer zoveel contact als eerder, maar in onze gedachten zijn we toch bij elkaar, we delen dezelfde voorliefde...net zoals jullie ;). 

Daarom een stel engelen plaatjes die ik op Pinterest pinde...mooie creaties en mooie teksten bij niemand minder dan Koolmade http://www.pinterest.com/koolmade/engelen/

Ik zie net bij haar ook bijzondere zelfgemaakte engelen...ze gaf er ooit eens eentje weg op haar blog en MiM en ik duimden allebei heel hard dat hij bij ons terecht zou komen...maar Kathy won hem en daar kwam de lieve engel natuurlijk ook helemaal goed terecht bij haar twee dochters :). 


Zo mooi deze creatie <3. Ja ik hou van roze maar dat wisten jullie al ;). 


Mooie teksten :). 


Weer een bijzonder mooie creatie :). 

In zwart en wit, maar daardoor niet minder bijzonder. 

Roze, oranje (en rood) zijn mijn lievelingskleuren :). 


Ik sluit af met deze engelen foto gemaakt op begraafplaats High Gate cemetery...waar ik in 2004 rond liep en over een paar weken weer een bezoek aan ga brengen als God het blieft. 
Destijds op bezoek bij mijn exvriend (ik bezocht eerst de ene kant en liep op blote voeten over het gras en picknickte op een graf ;), daarna ging ik mee op rondleiding over het zeer bijzondere west High Gate cemetery ) en nu samen met manlief die weet dat vrouwlief helemaal in Heaven is van begraafplaatsen als deze. 

Pff ik lees net op http://highgatecemetery.org dat de tickets voor op west...12 pond per persoon kosten...voor een rondleiding van een uur. Ik heb hem destijds gedaan...zou daar eigenlijk gewoon willen kunnen rondlopen...ik geloof dat ik het maar lekker ga laten zitten 24 pond betalen om een uur achter een gids aan te lopen...nope that's not me...dat is voor mij geen heaven on earth. 

Lieverds heb een fijne dag, ik krijg dadelijk bezoek van een lieve vriendin. Verheug me erop :). Dikke knuffels!


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...