woensdag 7 januari 2015

Allemaal elfjes

Goedenavond lieverds zoals jullie zien gaat het niets worden om weer iedere dag een engel te delen waar ik even over nadacht in mijn vorige blogpost, de eerste blogpost van mijn vierde blogjaar van An Angel Each Day. 
Daarom vandaag een heleboel elfjes, de engelen van de natuur. 


Ik had gisteren wel zoiets van hey het wordt weer tijd voor een blogpost en vanmorgen (ik was vroeg wakker, al om half zes...mmm wat natuurlijk minder is op een dag dat je kunt uitslapen) bedacht ik me op afbeeldingen met teksten van Doreen Virtue met jullie te delen. 

Maar ik ben afgeleid door Ellebel die een inspiratie blogpost deelde over Jinky Art met zo'n geweldige zoete elfjes afbeelding. 
Ik moest gewoonweg verder klikken op de link naar de website http://jinkyart.com.au/ en omdat ik niet zo 123 op mijn iPhone elfenafbeeldingen zag google'de ik. 
Waarvan dit het resultaat, genieten jullie met me mee?


Natuurlijk maakt deze dame niet alleen elfjes foto's. Ik heb echt de meest prachtige afbeeldingen langs zien komen...ga vooral eens op haar site kijken. 


De afbeeldingen vond ik op de volgende pagina's en ook een enkele van Pinterest (allemaal gevonden door te googlen op Jinky Art);

http://ellebel5.blogspot.nl/2015/01/ellebels-inspirational-wednesday-nr-4.html

http://cheezekids.com/?tag=jinky-art

http://www.picturesofbabies.net/whimsical-baby-photos-jinky-art/

http://www.butterbomb.com.au/2010/my-weekend-with-jinky/

http://jumpingjigsawsphotography.com.au/blog/childrens-photos/my-little-butterfly-perth-childrens-photographer


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...