zondag 15 februari 2015

Love is in the air

Dag lieverds het is alweer een hele tijd geleden zag ik dat ik hier een berichtje met jullie deelde. 
Gisteren maakte ik wat mee waar ik toch wel heel sterk het idee van heb dat de engelen hard aan het werk zijn om iets tot stand te brengen. 


Ik had al een paar dagen een valentijnssetje klaar liggen om ergens te gaan droppen, om een vreemde ermee te verrassen. 
Er is een facebookgroep die daar speciaal voor in het leven geroepen is. 
Daar zag ik ook een dropping van iemand die dat op een kerkhof had gedaan en het leek me een mooie actie. 
Daar is vast wel iemand die zijn geliefde mist en mijn valentijnspakje kon waarderen. 


Omdat er een kringloop in de buurt is wilde ik dat meteen combineren, maar ik had nog maar twee euro's in de beurs dus eerst maar even gaan pinnen.  
Nadar ik gepind had (bij ons een paar honderd meter vandaan schat ik zo in) zag ik aan de overkant van de straat onze schoonzoon staan. 
Ik riep hoi! We hebben al bijna twee jaar geen contact meer met de dochter van manlief, sinds de geboorte van onze kleinzoon. 
Maar terwijl ik op mijn fiets wilde stappen zag ik dat hij niet zo maar voor een winkel stond te wachten, maar voor zijn eigen tattoo shop, ik zag zijn naam op het raam staan. 
Achteraf vind ik dat toch knap dat je in een paar seconden zoiets allemaal kunt zien. 


Nou ja voor mijn gevoel moest het zo zijn, dat wij elkaar zagen. We hebben altijd een goed contact gehad, het is een aardige gast, dus ik liep naar de overkant en maakte een praatje. Wat bleek ze waren verhuisd en woonden nu boven de tattooshop, dus praktisch bij ons om de hoek. 


Via via waren ze hier terecht gekomen en ik ga er gewoon van uit dat de engelen hard aan het werk zijn om manlief en zijn dochter weer te herenigen. 
Ik en zijn moeder (van de schoonzoon) hebben zelf ook al pogingen ondernomen, maar die zijn niet met harte ontvangen. 


Dochterlief van manlief was en is teleurgesteld in haar vader, heeft ze me destijds eens laten weten en ze wilde daarom geen contact meer. Het deed haar alleen maar pijn om contact te hebben omdat haar vader niet aan haar verwachtingen voldeed. 


Tsja ik ben van mening dat eigenlijk niemand aan je verwachtingen kan voldoen, je zult mensen moeten accepteren hoe ze zijn. Moeten leren dat je je verwachtingen moet bij stellen. 


Maar omdat ze eigenlijk nooit de kans heeft gekregen en genomen...om haar vader te leren kennen (en geloof me dat is geen eenvoudige zaak bij manlief want die is getekend door zijn verleden en is niet altijd even communicatief en sociaal, terwijl hij dat stiekem ook wel allemaal is, maar alleen niet op het gebied met zijn gevoelens...) is het natuurlijk ook moeilijk om iemand te accepteren zoals hij is. 


Maar okay ik heb gisteren al een gesprek met de engelen gehad (nou ja ik heb even hardop zitten te praten ;)) en hoop dat ze samen met de beschermengelen van manlief en zijn dochter helpen om hun weer samen te brengen. 
Beschrijving van de kaart hieronder zet ik in een reactie op deze blogpost (ik trok dit kaartje om 7.33uur)


Hoop zo dat manlief zich durft te openen naar zijn dochter en de stappen durft te ondernemen die nodig zijn én dat zij haar vader gaat accepteren zoals hij is. Nee geen droomvader, maar iemand die zijn hart op de juiste plek heeft en er voor je is als je hem nodig hebt. Iemand die oprecht is en voor je door het vuur gaat. Angelic love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...