woensdag 18 maart 2015

Stuur Liefde

Dag lieverds het is weer veel te lang geleden dat ik hier van me liet horen. 
Gisteren stuurde ik weer eens engeltjespost naar een drietal bloglieverds. 


Een van die lieverds kreeg een hele envelop vol met engeltjes, deze dame heeft het op dit moment zwaar, haar kindje in haar buik is overleden, ze is inmiddels bevallen en ik wilde haar met deze engeltjespost een hart onder de riem steken.
Neeltje ik hoop dat je het inmiddels ontvangen hebt en dat het je op je weg helpt, steunt en kracht geeft. 


Ook Christel kreeg een kaartje van me, haar man ligt in het ziekenhuis en ik kwam dit 'houten engeltje' tegen toen ik een engeltje zocht voor Neeltje. Dus een engeltje voor meneer hout ;). 


En last but not least stuurde ik Tinie ook een kaartje met engeltje. Ik kreeg deze engel ooit eens van Sil, met hart en ziel van Sil en vond dit wel een leuke om mee te sturen. Tinie was ik helemaal vergeten met de valentijnspost, nou ja ik dacht dat ik haar een kaartje had gestuurd, maar wist het niet meer zeker...


Vandaag kom ik natuurlijk ook nog een wijze boodschap met jullie delen, ik trok net de kaart Send Love van mijn Indigo Angel oracle cards set. 

Love is the most powerful vibrational energy in the universe.
This card asks you to remember that all energy is based in love. 
When something seems unfair or when you feel lost in a situation, it's important not to dwell upon the negative, because that will attract more negativity to you. 
As an Indigo, you're a very powerful manifester and the angels need you to replace feelings of anger, or frustration with love. 
See the situations and people in your life surrounded by pure, tender embrace of Heaven, and you'll experience newfound happiness.


En ook heb ik nog de tekst voor jullie van de engelen boodschap van vandaag.


Ik zie overal engelennummers om me heen, bij een bestelling van een strijk applicatie tot op mijn kassabon, van de nummers (datum/tijd) op mijn telefoon tot getallen van een overboeking. 
Zien jullie ook vaak terugkomende getallen?
Angelic Love from Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...