vrijdag 9 maart 2012

Day 69 - Postcrossing Angel Postcard

Postcrossing Angel Postcard
Today I want to share this cute Angel postcard which is send from A Finish Postcrosser to the daughters from a dear friend of mine.

Vandaag deel ik deze leuke Engelen ansichtkaart met jullie, welke is gestuurd door een Finse Postcrosser naar de dochters van een goede vriendin van me.


Angelic Love from Susan

4 opmerkingen:

 1. Wat een liefdevol plaatje! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè vond deze ook zo liefff. Ik was vanavond bij mijn vriendin op bezoek en ze liet me de kaarten zien die haar dochters hebben gekregen van Postcrossers en ja ik moest hier een foto van maken en met jullie delen.

   De kids (twee meisjes van 8 en 9,5) hebben samen een account en krijgen vaker twee kaarten ipv eentje. En dit geval zelfs drie, lief hè!

   Verwijderen
  2. Leuk, dat postcrossen. Ik heb het nog niet aangedurft, maar ik vind het een leuk principe. Mag ik zo brutaal zijn om je adres te vragen? Ik zou je graag iets willen sturen. Je kunt me mailen naar mimstasjes(apenstaartje)live.nl. Als je het leuk vind... Groetjes Mirjam

   Verwijderen
  3. Oh leuwk ja hoor dat komt helemaal in orde, zal ik zo effe doen ;).
   Maarreh postcrossing is niks engs hoor en je adres staat niet zomaar open en bloot op het internet. Pas als jouw kaart aankomt en geregistreerd wordt dan krijgt iemand die weer een kaart wilt sturen dan pas jouw adres te zien (dus pas als een adres wordt aangevraagd). Alleh ik ga je een mail sturen met mijn gegevens. Knuf!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...