zaterdag 4 mei 2013

Engelen aanroepen

Ik heb een dagje overgeslagen, maar vandaag heb ik twee mooie boodschappen voor jullie die mijn moeder vandaag met me deelde. Ze had ze op facebook gedeeld en dacht dat ik het dan wel zou zien, maar ik kom er niet veel.


Engelen aanroepen ♥
~~~~~~~~~~~~~~~
Weet dat je steeds op de hulp van engelen kan rekenen gewoon door het te vragen, wetende dat ze je steeds omringen en klaarstaan om je te helpen. Al wat van jou verwacht wordt is je vertrouwen, de wetenschap dat je nooit ergens alleen voorstaat.
Een vraag die door velen gesteld wordt is: Waarom moeten we de engelen hiervoor aanspreken? Als ze ons steeds omringen kunnen ze toch zien wat ons probleem is?

Dat is inderdaad zo. Onze engelen en gidsen weten steeds heel goed wat er aan de hand is. Maar als mensen zijn wij op Aarde gekomen met de gift van vrije wil. Wat dit inhoudt is dat we zelf het recht hebben om beslissingen te maken die onze evolutie beinvloeden.
We leren door ervaring, dit dikwijls ook door problemen te overwinnen. Het overwinnen maakt ons geestelijk sterker en is daardoor verantwoordelijk voor de evolutie van onze Ziel. Indien onze problemen steeds voor ons opgelost werden door de hogere sferen zouden we zelf geen levenswijsheid opdoen, daar we ons niet bewust zouden worden van de wet van oorzaak en gevolg.

Elk probleem dat we in ons leven zien verschijnen is het gevolg van ons eigen denken. Indien engelen de gevolgen ongevraagd zouden wegnemen kunnen we deze les niet leren.
Doch wanneer we de engelen om een oplossing vragen en ons probleem vol vertrouwen in hun handen leggen, kan het gevolg enkel zijn dat we daadwerkelijk deze hulp krijgen.

Problemen komen nooit zomaar per toeval. Ze zijn speciaal voor ons op maat gemaakte lessen. Dit betekent niet dat het ook echt moeilijk voor ons moet zijn. Indien we inzien dat we ook onze pijn in handen van het Goddelijke kunnen geven terwijl we het volste vertrouwen hebben dat de oplossing onze kant op komt, dan hebben we 1 van de belangrijkste lessen in de wereld geleerd: Dat we onze angsten kunnen laten varen wanneer we vertrouwen hebben in een hogere macht. Alles komt steeds op zijn pootjes terecht indien we onze zorgen in de handen van het hogere leggen.


Deze boodschap hoorde bij de afbeelding;

Vertrouw in het leven.
Vertrouw erop dat niets ooit per ongeluk gebeurt.
Vertrouw erop dat er niets is om over te panikeren.
Vertrouw dat er voor alles altijd een oplossing bestaat.
Vertrouw dat het leven je steeds geeft wat je nodig hebt.
Vertrouw dat je altijd beschermd bent en ook heel geliefd.


Angelic Love from Susan

3 opmerkingen:

 1. Ik zag het plaatje in het klein en dacht dat het een uiltje was, hihi!! Het was een kat met vleugels, ook leuk! ;)

  Mooie boodschap vandaag, Susan!

  Liefs!

  P.S. Bedankt voor je lieve reacties bij mij! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja dat kan ik me heel goed voorstellen dat jij dacht dat het een uil was hihihi. Je hebt natuurlijk een speciale uilenscanner ingebouwd, het kon er zo maar eentje zijn hè ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. mooi Susan, ik durf te vragen en ben soms verbaasd hoe dingen lopen. Zo had ik het zelf niet kunnen bedenken. Soms ook oppassen wat je vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...