vrijdag 31 mei 2013

Engelen kaarten legging die voor mij nu een dubbele betekenis heeft

Ik deed net een kaart legging en voel me vandaag aangevallen door iets dat op Facebook speelt/ speelde, waar ik in feite niks mee te maken heb. 
Mijn man (my grumpy old man) moest zo nodig ergens commentaar op geven en in zijn facebook naam zit ook mijn naam verwerkt en nu krijg ik dus de schuld, terwijl de dames beter zouden moeten weten dat ik dat niet ben. 

Dat is een van de redenen waarom ik niet graag facebook 'speel' omdat er zoveel gediscussieerd wordt, ik ben niet van de discussie afdeling en als ik niks leuks kan zeggen op facebook of op een blogpost van iemand anders, dan houdt ik mijn mond. Maar okay de discussie is gesloten en ik heb maar wijselijk mijn mond gehouden, want het heeft toch geen zin met bepaalde mensen te discussiëren ze willen het laatste woord hebben. 

Maar volgens mij heeft de kaart legging ook wat te maken met de situatie rondom de dochter van mijn man, mijn stiefdochter en het feit dat we niet meer welkom zijn en dus ook niet onze kleinzoon.
Ik zal me straks eens verdiepen in de verdere betekenis van de kaarten, nu moet ik vliegen...oh nee meerijden ;). 


Angelic Love from Susan4 opmerkingen:

 1. Wat zien de kaartjes er mooi uit,trek je niet teveel aan van anderen,sommige leggen overal een korreltje zout op,ik had ook facebook,maar ben er vanaf gegaan,volgens mij zitten sommige er 24 uur per dag en beschrijven hun hele dag en dan weet ik op een gegeven moment niets meer te tikken erop haha,fijn weekend lieve Susan,groetjes Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OP FB worden zo vaak dingen gezegd die ook weer verkeerd uitgelegd kunnen worden, lastig hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms is feestboek niet zo'n feest maar gelukkig weet jij hoe het zit XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ook niet van de face book ,vind zo blog veel meer raakpunten hebben met anderen,sterkte met de gezinsperikelen soms lopen dingen niet altijd soepel,lieve groet marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...