zondag 6 oktober 2013

Alweer een weekje geleden, maar Angels are always on my mind and around me

Ik zie dat het alweer een week geleden is dat ik hier een blogpost heb geplaatst. 
Ik weet dat ik de laatste tijd wat laks ben geworden met blogposts maken en dat dit blog eerder 'An Angel Each Week' zou moeten genoemd worden. 


Maar engelen zijn altijd om me heen, fysiek door al die engeltjes die in ons huis te vinden zijn waarvan ik vandaag wat van ga delen. 
Je komt ze al tegen als je in de gang komt, in de kaartenrekken en in mijn dromenvanger. In de keuken hangen ook heel wat mooie engelen kaarten aan het magneetbord. 


In de huiskamer word ik al blij van mijn prachtige tiffany engel die mijn man me jaren geleden kado heeft gedaan. 


Voor het raam hangen nog meer engeltjes, ook te zien in de spiegel op de foto van het ladenkastje. 


En ook op de tv kast en in en aan een andere kast zie je engeltjes. Maar de engelen omringen mij ook dagelijks op een andere manier. 
Ik vraag regelmatig, als het niet dagelijks is, aan aartsengel Michaël om mij te omringen met een koepel van gouden licht om me te beschermen van energieën. Ook vraag ik om koorden door te snijden van mensen die op mijn weg zijn gekomen om te zorgen dat mijn energie niet weg lekt. 

Ik zeg affirmaties, 'I'm surrounded by dozens of angels'. Ik word omringd door talloze engelen zou de Nederlandse versie kunnen zijn.
Ook zeg ik vaker; 'alles wat ik nodig heb, is er al', 'ik heb alles wat ik nodig heb'. 

Ik check bijna dagelijks, als het niet vaker per dag is mijn app 'Angel Numbers' van Doreen Virtue. 
Kaartjes trek ik natuurlijk ook van mijn orakel sets en mijn apps. 

Dus engelen zijn er dagelijks om me heen en dan heb ik het nog niet over de aardse engelen gehad die op mijn weg komen. Jullie lieve blogdames, maar ook de lieverds die me lijflijk omringen. 

Sorry lieverds dat ik hier niet meer zo vaak kom, maar ik probeer toch om op regelmatige basis een berichtje achter te laten, al is het niet meer dagelijks. 


Angelic Love from Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...