donderdag 10 oktober 2013

Engeltjes post verstuurd en ontvangen

Gisteren was het de internationale dag van de post en verstuurde ik engeltjes post. 


Ik kreeg een paar weken geleden van Yvonne van Tutti haakt leuke post naar aanleiding van een reactie van mij op het blog van onze lieve tante Jannie. Ik vertelde haar dat ik pas na de Elf Fantasy Fair weer tijd zou hebben om wat terug te sturen en gisteren maakte ik daar dan eindelijk tijd voor. 


Ik maakte al eerder deze week speciaal voor haar een engeltje van carneool om aan een ketting te hangen. 


Gisteren pimpte ik een engelen kaart met poezie plaatjes en maakte ik twee papieren engeltjes. Eentje om op te hangen en eentje om neer te zetten à la Jurianne Matter. 
De ene maakte ik van een pagina van de Flow en het roze engeltje van een kaart van bij de Action en van een doos tissues ;). 


Ik zocht nog wat kaarten uit met mooie teksten die ik goed bij haar vond passen en daarna zorgde ik dat ik vliegensvlug naar de postbus sjeesde om die leuke post te versturen. 
Samen met haar post verstuurde ik ook nog een kaartje met een engeltje à la Jurianne Matter erin. Ik maakte die al een paar weken geleden, maar maakte nu pas tijd om het ook daadwerkelijk te versturen. 


Gisteren maakte ik by the way ook nog een lief engeltje van rozenkwarts voor een lieve meid die nu even een zware tijd heeft. 


En vandaag werd onze brievenbus dan ook weer verrast met leuke post, die lieve Syl (Zaanse Zolder Syl) stuurde me lieve post met deze leuke engelen kaart en een leuk zelfgemaakt label met engeltje. 
Angelic Love from Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...