zondag 20 april 2014

Elfia engelen en elfjes

Toch nog even wat Elfia engelen en elfjes met jullie delen want ik kan niet slapen :(. 
De meesten van achteren genomen op een moment dat ze het zelf niet in de gaten hadden. 

Oh hoop echt dat ik nog een oog dicht kan doen vannacht. Heb altijd moeite met een eerste nacht ergens anders slapen. Manlief ligt prinsheerlijk te snurken en te draaien in een bed van 1.40 waar ik dus iedere beweging voel en ook benen en armen die tegen me aan liggen. Als ik vannacht echt mega slecht slaap vraag ik om een andere kamer. 

We hebben een upgrade gekregen, dit zouden betere kamers zijn, maar het bed is mega klein en dan heb ik liever zo'n kamer als onze vrienden met twee aparte bedden. We shall see, ik ben van ellende op zoek naar een deken gegaan en heb me geinstalleerd in een stoel met footstool maar dat is het hem ook niet dus zal maar weer naast manlief gaan liggen en hopen dat ik nog ergens de slaap kan vatten. Als niet dan zie ik het niet echt positief in voor morgen want dan ben ik natuurlijk total loss. Lieverds ik hoop dat jullie in ieder geval heerlijk aan het slapen zijn. Dikke knuffels!

Angelic Love from Susan

Zijnotitie op zondagmorgen 8.10uur ipv 1.33uur. 
Zo lieverds ik heb gelukkig toch nog wat geslapen, ben maar weer bij manlief in bed gekropen nadat ik deze kaart trok;Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...