zondag 18 mei 2014

Bijzondere Engelen

Goedemorgen lieverds het is alweer enige tijd geleden dat ik hier van me liet horen. Ik ben natuurlijk zelf regelmatig of eigenlijk gewoon dagelijks met engelen bezig. 
Ik roep ze aan voor hulp met me te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf, niet dat ik met zoveel negatieve mensen te maken heb maar meer zodat ik mijn energie behoud als ik onder de mensen ben en niet doodmoe thuis kom van mijn werk of van de kringloop, vooral als ik naar rommelmarkten ga of in grote menigten verkeer is dat al helemaal belangrijk. 


Maar ik dwaal af, ik kwam net wat engelen tegen toen ik op het blog SuziqusTreadworks http://suziqusthreadworks.blogspot.nl/
aan het rondneuzen was voor wat ideëen over het verwerken van kant. 

Als je daar net zoals ik van houd dan is this the place to be, deze dame is echt een kunstenares op kantgebied en met haar vele anderen welke creaties ze ook deelt. 

Deze engel hierboven is van Yvonne van http://www.yitte.blogspot.com/

En deze is van Dorthe Hansen 

Nu ben ik zelf helemaal niet van de porseleinen popjes maar ik vind ze toch heel bijzonder. 

Als ik het goed heb is deze vlaggenslinger wel door Suziqu zelf gemaakt ;). Zo'n vlaggenslinger zou ik natuurlijk dolgraag in mijn huis willen hebben, yeah helemaal mijn stijl :D. 


Wat Maria's die ik tegenkwam, the Queen of Angels...

Zo heet by the way een orakelkaarten set dat ik heb van Doreen Virtue, eigenlijk heb ik die zelf nog niet vaak gebruikt...maar een Maria fan ben ik zeer zekers. 

Hier beneden weer een creatie van Dorthe Hansen die ik al bladerend door haar blog tegenkwam...deze creaties zijn natuurlijk rond de kersttijd te vinden ;). 
 
En eentje gecreërd door Terri Heinz

Zo lieverds het is 7.57uur ik ga me douchen, deze zondag ben ik weer eens vroeg wakker, gelukkig niet mega vroeg. (757:Yes, it’s a good idea to make the move that you’re considering. )
We gaan dadelijk rommelmarkten...manlief ligt nog prinsheerlijk te slapen, maar meldde gisteren dat er wel 3 rommelmarkten in Aken waren dus dan draait deze dame zich niet nog een keertje extra om. 

7.27uur begon ik met deze blogpost; 

Your pure faith is attracting every good thing, person, and opportunity to you.Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...