zondag 31 augustus 2014

Omringd door Engelen

Dag lieverds het is weer veel te lang geleden dat ik een engelenblogpost met jullie deelde. 
Ik ben het wel vaker van plan geweest, maar nu ik toch wakker lig, maak ik er maar meteen even tijd voor. 


Ik kreeg van die lieve Els voor mijn verjaardag post, een echte Els...die komt hieronder te staan ;) en een lieve broche en die kwam in mijn dromenvanger te hangen...samen met veel andere mooie creaties van blogsters waaronder ook wat engeltjes. Je ziet er eentje van MiM (het roze engeltje) en volgens mij ook eentje van Jolanda (die groene) als ik het goed heb, correct me when I'm wrong ;). 

Is deze niet to cute <3. Love it! Dankjewel lieverd :D

Ik kreeg ook nog lieve engelenpost voor mijn verjaardag van Nanabee, maar daar heb ik nog geen foto van gemaakt. Lieve Nana ik mailde je al maar kreeg een melding dat het emailadres niet klopte en nu realiseer ik me weer dat ik daar verder nog geen actie in ondernomen heb. Maar heel erg bedankt!

Maar wat ik eigenlijk op de vroege ochtend wilde delen zijn de boodschappen van de engelen. Ik lig voor de verandering weer eens wakker met wat zorgen...belastingen ze kunnen het niet leuker maken, maar ook niet makkelijker :(...en net op het moment dat ik net terug liep van het toilet naar bed lichte de klok van de digitale ontvanger op met 6.06


Ook al voel ik ze niet om me heen, toch weet ik dat ik omringd wordt door Engelen. Aartsengel Michaël laat dat ook regelmatig weten. 

Pas deed ik nog zo'n 'facebook test' en daar kwam ook Aartsengel Michaël naar voren. Het kon ook niet anders ;). 


Deze kaart trok ik van de week nog


En toen we in Engeland op vakantie waren was er ook even een moment dat ik het niet zag zitten en waar liep ik tegenaan...Aartsengel Michaël kerk!


En natuurlijk heb ik even een kaarsje gebrand! Nee niet het kaarsje dat je op de foto ziet ;). 

En och ik weet wel dat er wel weer een oplossing komt voor mijn belasting problemen hoor, daar heb ik alle vertrouwen in. Maar soms lig je er gewoon effe (of wat langer dan effe ;)) wakker van. 
En ja dan is het alweer 6.36 uur en kijk je in je app 'Angel Numbers' van Doreen Virtue en zie je dit :D. 

Gisteren was ik met manlief op jats/ op stap, bouwmarkten in en uit en hij wilde nog ergens iets kleins eten en toen was de rekening €8,98


Opeens realiseer ik me dat ik ook nog van mijn moeder engelenkadootjes kreeg voor mijn verjaardag én van MiM kreeg ik net voor onze vakantie een engelenkaartje als dankjewel voor verjaardagpost aan haar adres :D.
Die deel ik dan binnenkort ;). Ik ga proberen nog wat te slapen! Dikke knuffels!


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...