vrijdag 14 november 2014

Engeltjes voor de weggeef winkel

Ik repareerde gisteren een engeltje dat ik eens verkocht aan een collega en och toen ik dan toch weer eens lekker met kralen enzo aan de slag was kwam vanzelf het idee om engeltjes te maken en enkele weg te geven aan de pop-up weggeefwinkel die dit weekend open is in Heerlen. 


Dit zijn alle engeltjes bij elkaar die ik maakte, de kleine tijgeroog engel is degene die ik repareerde. 


Dit is wat ik kreeg ter reparatie ;). 


En dit zijn de twee engeltjes die ik weg gaf aan de weggeefwinkel, samen met twee hamsa handjes hangers voor in huis of voor in de auto. 

Wil je ook een kans maken op een van de engeltjes op de eerste foto (ik heb zelf al eentje in gedachten die weg gaat ;)) dan laat een reactie achter. 


Ik geef ook deze haakinstructie weg om een engeltje te haken!
Ik kreeg het een tijd geleden van Nana kado, maar ik kan niet haken dus wil er graag iemand een plezier mee doen en nu in de geefmaand november is dat wel een mooi moment. Ik hoor het graag als je er kans op wilt maken. 


Ik maakte vorig weekend ook nog wat engeltjes van papier :D, het blijft leuk om die te maken. 


Dit leuke engeltje kwam ik tegen bij een blog van Helmi Coenders http://helmicoenders.blogspot.nl/2014/11/zeefdrukken-op-papier-en.html
Ze zijn ook te koop las ik!

En oh ja de engelenboodschap van vandaag vond ik wel toepasselijk bij de geefmaand, we geven natuurlijk al allemaal op onze manier. Maar vaak merk ik ook dat ik geleid word, dat er bijzondere geefmomenten op mijn pad komen. 


Zo lieverds daar hou ik het voor vandaag even bij, het was al weer veel te lang geleden dat ik hier een blogpost deelde, maar engelen zijn dagelijks in mijn leven. Ik word omringd door talloze engelen :). 


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...