woensdag 26 november 2014

'Kerstboom' engeltjes

Dag lieverds het is alweer een dikke week geleden dat ik een blogpost hier deelde en ik had eigenlijk al vrij snel mooie engeltjes om met jullie te delen. 
Ik kocht deze engeltjes in een leuk creatief zaakje in het weekend van de weggeefwinkel. 


In een handwerkzaak in Kerkrade, waar ze ook allemaal leuke engeltjes hebben en ander leuks voor in huis. 


Ziet er toch geweldig gezellig uit?! 
Hip! St. Pieterstraat 32 te Kerkrade!


Deze parfum kon ik niet weerstaan afgeprijsd voor €2 in de Aldi in Duitsland ;). Bij ruikt natuurlijk bij lange na niet zo lekker als Angel van Thierry Mugler. Lijkt er ook niet op hoor...


Afgelopen weekend, zaterdag, stond ik voor het allereerst op een handmade market met mijn edelstenen engeltjes en andere edelstenen creaties en kettingen en kocht ik deze engeltjes bij andere standhouders.


Het vilten engeltje kocht ik op zondag...toen was ik even op bezoek. Isn't she cute :D. Ik steunde er meteen ook een mooie stichting mee. 


Het doet me denken aan het vilten engeltje dat Marloes eens voor me maakte. 


Net sloeg ik deze blogpost op om 1.01uur en zocht de tijd op met mijn Angel numbers app van Doreen Virtue. 
Let go and let God...kwam ik net ook tegen bij een kaart die ik trok ;Die wil ik dan toch ook nog even met jullie delen en last but not least deze mooie engelenafbeelding die ik tegen kwam op facebook. 


En natuurlijk wil ik op de valreep ook nog delen dat Sonja het engeltje gewonnen heeft. Ik maak het verzendklaar voor je met wat ander bijpassend leuks ;). 


Was er nu ook nog iemand geïnteresseerd in het haakpatroon van dit engeltje want dat was me niet helemaal duidelijk? Ik hoor het graag en zou het natuurlijk ook nog kunnen kopiëren als er meerdere zijn die het graag willen ontvangen. 


Angelic Love from Susan die nu weer hoopt verder te kunnen gaan slapen ;). 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...