woensdag 9 mei 2012

Day 130 - Give Away extraatje Orgonite Engeltje

Gewoon omdat ik het gevoel heb dat jullie dit wel kunnen gebruiken doe ik een Orgonite Engeltje bij het setje Engelen oorbellen dat ik weg geef.

Reageer even bij de Give Away post van gisteren als je mee wilt doen.
Zorg ervoor dat je me je mailadres even stuurt als je dit niet zomaar in het blog wilt delen. Heb je zelf ook een blog dan hoeft dat niet dan kan ik je altijd wel bereiken ;).

Angelic Love from Susan

5 opmerkingen:

 1. Hi Susan, daar ben ik dan! Ik begon hier te lezen, daarna je vorige bericht, en het bericht daarvoor en daarvoor en daarvoor. Ondertussen dronk ik een kopje thee, maakte ik een (laat) ontbijt en dronk ik ook nog koffie. En nu, terwijl ik de reactie aan jou schrijf, piept ineens de zon naar binnen. Een zonnestraal, precies in mijn gezicht. Is dat niet bijzonder? :-) Ik wens je een hele fijne dag vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa heel mooi. De zon is er altijd hoor, alleen zitten er af en toe wat wolken in de weg ;) hihi.
   Och dan maken we het van binnen toch lekker zonnig. Geniet ervan! Knuff! En ik zit ook al lekker te genieten, net een ketting van mijn moeder gerepareerd, dadelijk een verrassing maken en nog een bestelling voor reiki vriendin die zag de oorbellen die MiM had gewonnen en wilde die ook en wilde ook zo'n armbandje (gisteren heeft ze de bedels uitgezocht) en nog wat voor mezelf...zoeff ben er weer vandoorrrrr

   Verwijderen
 2. Ik realiseer me net dat ik vandaag de kaart van MiM zou delen. Maar had een spontane actie vandaag ;). Dus morgen de kaart van MiM (aan de rechterkant van het blog (internetversie) zie je een foto met de prachtige kaarten die MiM maakt met de link naar haar webshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat orgonite engeltje is fantastisch! Leuke toevoeging voor je Give Away! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je haar mooi vind :). Ik hoop dat je in haar in het echt nog mooier vind ;). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...