maandag 11 juni 2012

Dag 163 - 'Maak het voor Maud' Actie - Engelen Creaties

Vorige week las ik op het blog van mijn lieve blogvriendin MiM die ook een engelenblog heeft (www.366xengel.blogspot.nl ) over de actie 'Maak het voor Maud'. En na het lezen van haar blogpost had ik zoiets ik wil hier ook aan mee doen. 

Ik kopieer en plak even het stuk van MiM (dan staan ook meteen alle links erin):Lotte van Door Lotjes Roze Bril zette een mooie actie op voor Maud, een heel erg ziek meisje, waarvoor geld ingezameld wordt om een medische behandeling in Amerika te kunnen ondergaan. (Dit is heel kort door de bocht gezegd, je kunt er meer over lezen op de site Maud voor Leven). 

Lotte vraagt medebloggers hun creativiteit in te zetten en iets te maken voor Maak het voor Maud (klik!) Ze gaat die spulletjes verkopen op  de Braderie van Zwolle en de gehele opbrengst gaat naar Maud voor Leven.Ik heb van de week al mijn eerste creaties gedeeld op mijn ander blog www.365dagencreatief.blogspot.nl op dag 176 en vandaag wilde ik wat met engeltjes maken. 
Ik heb tot nu toe deze twee sleutelhangers cq tashangers gemaakt van engelenbedels en zelf gemaakte engeltjes en andere bedeltjes en kraaltjes, allemaal in het roze ;) hihi. 

Ik hoop op die manier mijn steentje bij te dragen. Ik ga zeker nog meerdere dingen maken. Nu heb ik in ieder geval al twee kettingen en twee tashangers/sleutelhangers. 


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...