maandag 18 juni 2012

Dag 170 - It's time to move

Ik trok deze kaart van het weekend, 's nachts toen ik niet kon slapen en ik op bezoek was in blogland. Opeens gooide mijn telefoon me van internet af en toen zag ik hoe laat het was en heb ik wel nog even een kaartje getrokken via mijn Doreen Virtue app.
Dit is iets wat ik heel graag zou willen, verhuizen... Begrijp me niet verkeerd, we wonen met heel veel plezier in dit huis. Maar ik wil graag mijn eigen plek in huis en dan heb ik het over een grote werkkamer om creatief te kunnen zijn en het daardoor in de rest van het huis het opgeruimd te hebben en niet iedere tafel in huis die bedolven is onder creaties of naaimachine, dozen met kralen en stof etc etc die overal staan. En manlief wil dolgraag een grote garage aan huis zodat hij niet iedere keer zin hoeft te maken om een paar blokken verderop te gaan sleutelen. Dus op deze gelukkige verandering zitten we met smart te wachten :). 


Er vindt een gelukkige verandering naar een nieuw huis of een nieuwe werkplek plaats. Deze verhuizing is de voorbode van positieve nieuwe energie.
Ja, het is tijd voor een verandering. Samen met de andere Engelen werk ik er aan om je geest en energie hoog te houden tijdens de verhuizing. Hoewel het lijkt alsof de verhuizing grote inspanning vergt, is het in feite een tijd van grote vreugde, als je er samen met mij en de andere Engelen aan bezig bent. Ik zal je helpen met het vinden van je nieuwe plek en daarna zal ik je helpen met de noodzakelijke details. Ik zal ook je andere familieleden helpen zich aan te passen aan de veranderingen. Vraag er maar om!
Het enige wat ik van je vraag is vertrouwen. Vertrouw er maar op dat het Universum en de Engelen in staat zijn om de juiste plek voor je te vinden. Als je voor een bepaalde plek besluit en het werkt niet, dan is dat omdat wij iets veel beters voor je op het oog hebben. Je kunt verwachten dat er een aantal wonderen gebeuren die je in staat stellen deze verandering te kunnen permitteren. Blijf positief en let er op dat je niet in illusies of bekrompen gedachten verzandt. Wij zullen alles gladjes laten verlopen en wij helpen je ook nieuwe mensen te ontmoeten die je weg zullen verlichten.

Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...