donderdag 19 juli 2012

Dag 201 - Postcrossing Engeltje

Postcrossing Engeltje
Ik zag net de post op de deurmat liggen en yesss weer leuke post voor mij (die van gisteren heb ik gedeeld op mijn 365 dagen creatief blog in het midden van de collage).

Een kaartje uit Taiwan, leuk vrolijk kaartje, maar wat ik als eerste zag was deze kant, ook leuk en vrolijk én kijk met een zelf getekend engeltje. Too cute!!

Wow die meid is 14 en heeft een prachtig engeltje getekend!
Mmm realiseer me dat Tara (van Pat) ook heel goed engeltjes tekenen kan en ook Kiona heeft me pas hele mooie tekeningen laten zien. Ohh wie weet kan ik jullie hier ook ooit mijn tekenkunst laten zien ;).

Maar nu ben ik dus heel blij met dit prachtige kaartje mét engeltje. Aileen ik hang hem wel verkeerd om op mijn magneetbord, nou ja goed om ;) met engeltje naar voren!
So with Angel love from Taiwan! I Like it ánd I Love it!

Yess dames postcrossing is leuk (www.postcrossing.com)!!
Je stuurt iemand een kaartje, het adres krijg je random/willekeurig en als jouw kaartje aankomt en geregistreerd wordt door de ontvanger, dan krijgt een ander iemand jouw adres op het moment dat zij een adres aanvragen. Zo is je adres verder niet te zien op internet alleen voor diegene die aan de beurt is om jou een kaartje te sturen.
Geen kettingbrief gedoe, je krijgt altijd een kaartje terug dus hoeft niet te wachten tot die wildvreemde jou een kaartje terug stuurt. En je kunt altijd aangeven dat je wilt swappen, dus onder elkaar een kaartje sturen. Ik doe dat zelf maar een enkele keer.

Ik swap zelf liever hier, heb gisteren lieve post van Els gekregen en de kaartjes van Korina heb ik hier al eens gedeeld (haar heb ik wel via postcrossing leren kennen, maar dan gewoon omdat ik een kaartje die zij verstuurd had als favoriet had aangemerkt en een reactie had achtergelaten) én met mijn lieve blogvriendin MiM swap ik ook regelmatig, maar ook dat hebben jullie hier al mogen zien.


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...