vrijdag 15 februari 2013

Mijn engelen kaartjes van vannacht

Pff al een aantal weken loop ik met iets rond dat ik niet zomaar kan en wil delen. Och ik wil het wel, maar probeer me er ook aan te herinneren dat hier meegelezen kan worden door het hele wereld wijde web en dat niet altijd alles voor iedereen bestemd is.

Twee weken ligt het al op mijn maag, ik heb al een poging gedaan om mezelf gerust te stellen, maar die rust was er maar voor even. De onzekerheid knaagt aan me en kon er vannacht niet van slapen. Ben uiteindelijk rond drie uur pas gaan proberen te slapen met tranen over mijn wangen biggelend en nu komen ze er alweer. Pff wat zal ik blij zijn met wat uitsluiting, maar wacht dit weekend nog maar af.

Missschien hebben sommigen toch een klein beetje een idee waar dit stukje over gaat. Het zou eigenlijk gewoon helemaal niet kunnen. Maar áls pff geloof me daar zit ik niet op te wachten.
Ook merk ik dat ik de laatste dagen enorm opgedraaid ben als ik moet gaan slapen, het is net alsof ik stuiterend in bed lig. Ik zou soms zomaar in slaap kunnen vallen, maar als ik dan net over die slaap ben, kom ik gewoon niet meer in slaap. Ik baal er enorm van en lieverds ik probeer echt wel goed voor mezelf te zorgen hoor en dat doe ik naar mijn mening ook, maar die knagende onzekerheid die hakt er in.

De onderstaande kaartjes trok ik vannacht via mijn app van Doreen Virtue, die in het Engels is...maar de beschrijvingen van dit orakelset staan op deze link in het Nederlands. http://www.frederike.eu/kaartentrekken.html

Ze gaven me jammergenoeg niet de rust waar ik op hoopte vannacht, ze kwamen ook niet goed binnen...ik kreeg het niet opgeslagen in mijn hoofd zal ik maar zeggen.
Voor mij zijn ze ook tegenstrijdig, ze zijn natuurlijk allemaal positief (zoals iedere kaart van Doreen Virtue) maar toch word ik er niet minder onzeker door.

Misschien kunnen jullie er zelf wat mee, je kunt er ook een kaartje gaan trekken (normaal kies je een kaartje uit en ziet alleen de achterkant, maar toch kan je gevoel je naar een bepaalde kaart trekken).


Dit waren mijn kaarten:

Zanna: Je wordt beschermd voor alle vormen van gevaar. Het ergste ligt nu achter je. Ik vraag je om je te ontspannen en je veilig te voelen.

Wat er ook in het verleden met je gebeurd mag zijn, je huidige situatie en je toekomst worden nu veilig beschermd door de Engelen. Ik help je om te helen van je vroegere verwarring en trauma's. Ik help je om je hart te helen van zorgen en angst. Ik ben er om je te helpen om al je zelfsaboterende gedachten en gedragingen los te laten. Ik ben er met andere woorden om je te helpen dat je kunt genieten van een vernieuwd gevoel van veiligheid en innerlijke rust.

De andere Engelen en ikzelf waken over jou, je thuis, je familie, je voertuigen en je werkplek. Je kunt er met een gerust hart van verzekerd zijn dat er geen lagere energieën door je beschermende aura kunnen heendringen. Wij laten alleen de energie van liefde binnenkomen waar jij en degenen die je lief hebt ook verblijven. Alle uitdrukkingen van angst worden weer getransmuteerd naar de illusoire wereld waar ze ooit vandaan kwamen. Het Universum en de Engelen vragen je om te ontspannen en te genieten, want jouw geluk is een glimlach naar de hemel.


Isaiah: Het is een goede tijd om nieuwe ideeën en situaties in je leven te creëren. Ik waak over je, begeleid je en bescherm je tijdens deze veranderingen.

Je bent rijp voor nieuwe mogelijkheden en je voelt de drang om je op nieuwe terreinen te begeven. Lieverd, de nieuwe en opwindende veranderingen in je leven zijn onafwendbaar. Je kunt niet meer terug! In plaats van op safe te spelen, heb je besloten om er voor te gaan. Dit is de reden dat ik nu bij je ben en je de extra moed en steun te geven die je nodig hebt.

Hoe dan ook, je hoeft je niet te haasten. Dit is een tijd van rijping, zodat alles op een natuurlijk innerlijk ritme kan groeien. Wees er van verzekerd dat de veranderingen in je leven precies op het juiste ogenblik zullen gebeuren. Intussen zullen het Universum en de Engelen over je waken. Je bent veilig en zeer geliefd. Hartelijk gefeliciteerd met deze nieuwe fase in je leven!


Vanessa: Om deze beslissing te nemen moet je aan jezelf vragen: 'Via welke weg kom ik dichter bij mijn levensopdracht? En welke weg brengt mij er verder vanaf?'

Je vraagt je af: Zal ik deze weg opgaan of die weg? De ene dag weet je heel goed welke beslissing je moet nemen en de volgende dag twijfel je hier weer over. Deze besluiteloosheid zal verdwijnen als je jezelf focust op je Goddelijke levensmissie. Ook al ben je niet zeker van de precieze aard van je levensopdracht, je weet wel wat het inhoudt dat je innerlijke vrede in jezelf en andere mensen moet teweegbrengen. Als je je baseert op dit uitgangspunt, welke beslissing zal dan de meeste vrede voor je met zich mee brengen?

Als je er nog steeds onzeker over bent, kun je het Universum en de Engelen vragen om je verder te helpen. Je kunt ons vragen: Welk besluit zal de meeste mensen van dienst zijn? Dit is een prachtige basis om je keus te bepalen. Soms is de makkelijkste weg de weg die je verder weg bengt van je levensdoel. Je besluiteloosheid kan dan voortkomen uit de angst om beroering te veroorzaken, of vanuit de angst voor een onzekere toekomst. In dergelijke gevallen wordt er een stap-voor-stap-verandering van je gevraagd. Voer langzaam maar zeker je nieuwe bestemming in in je dagelijkse leven en laat je oude richting beetje bij beetje los. Op die manier zul je geen angst ervaren en zul je er steeds meer voor open gaan staan om je innerlijke leiding te volgen en onze liefde te voelen.


Angelic Love from Susan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...