zondag 9 juni 2013

Driftwood Angels en andere engelen

Goedemorgen lieverds zoals jullie merken ben ik nog steeds niet echt up to date met mijn engelen blogposts. An angel each day is me nog niet gelukt sinds ik terug van vakantie ben.

Ik kreeg onlangs nog een mailtje van Annemie om me welkom thuis te heten met twee engelen afbeeldingen erin en heb daar nog niet eens op geantwoord of de afbeeldingen gedeeld. Sorry daarvoor Annemie.

En gisteren kreeg ik via Pinterest een afbeelding van Driftwood Angels van Moos (Monique) en toen dacht ik nog 'oh ja meteen even delen en ook die van Annemie' maar heb toen mijn andere blogpost gedeeld op mijn creatief blog en daarna zijn we van huis geweest en ben ik het ook helemaal vergeten.

Ik merk echt dat ik er weer even helemaal terug in moet komen na onze vakantie en vooral de eerste week hadden we meteen nog bezoek van onze Engelse vriend en gingen we nog zelf een weekendje weg...maar ook ben ik een nieuwe levensfase ingestapt en nieuwe dingen begonnen afgelopen week waardoor alles toch weer anders is geworden.

Niks verkeerds hoor, ik heb er even tegenop gezien maar het valt reuze mee en ik ga lekker met de flow mee met de veranderingen in mijn leven. Wat dat betreft ben ik ook vol vertrouwen over de dingen die op mijn pad komen, het voelt goed en ik open de deuren die ik tegenkom.
Ja ik weet het ik kan hier op het wereld wijde web gewoon niet alles delen, maar als de tijd komt zal ik het zekers delen of zal het met enkelen van jullie persoonlijk per mail delen ;).


Angelic Love from Susan

http://carmelbaycompany.com/driftwood-angles.htm is de link van de driftwood angels


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...