dinsdag 4 juni 2013

Spiritueel leraar ?

Vanmorgen vroeg trok ik een dagkaartje en vond die wel weer erg toepasselijk.
De nederlandse beschrijving van de kaart voeg ik nu wel toe.
Weet je lichtwerker zijn, spiritueel leraar zijn, dat hoeven niet altijd grote dingen te zijn, die kun je ook vanuit je werk doen of vanuit thuis.
En het is niet zozeer dat je bijvoorbeeld belangrijk werk verricht, maar door bepaalde dingen mee te geven aan je collega's, aan mensen die je in de supermarkt of op de bus tegenkomt of op jet schoolplein of waar dan ook.
Het zijn de kleine dingen die het hem doen, zijn wie je bent, een oprecht mens, een betrokken iemand die kunnen al een werelds verschil maken in iemand zijn leven.
Dus als je voelt dat je net als ik een lichtwerker bent, dan hoef je niet te denken dat je wellicht als medium meer voor mensen zou kunnen betekenen of als energetisch genezer...
Maar door gewoon jezelf te zijn, je intuïtie te volgen, je weg te volgen, dan komen er vanzelf mensen op je pad die jij helpt met wellicht kleine dingen, maar die in hun leven een groot verschil kunnen betekenen.

Hieronder is de beschrijving van de kaart, wellicht kun je er wat mee.


Akasha: Je bent een spiritueel leraar. Je hebt het vermogen om andere mensen te begeleiden en ze te helpen met het ontwikkelen van hun spirituele gaven en hun goddelijke levensopdracht.

Je hebt al heel veel mensen geholpen door ze te begeleiden, adviezen en tips te geven. Je bezit de natuurlijke gave om de juiste woorden op het juiste moment te zeggen, samen met een gezonde dosis bemoediging en inspiratie. Nu dagen wij je zelfs uit om dit bij nog veel meer mensen te doen.

Je hart zal je duidelijk maken of je leraarschap zal bestaan uit schrijven, lezingen geven, workshops geven of counseling. Je wordt wellicht ook geleid om spontaan mensen te helpen, die je ontmoet tijdens het winkelen, op school of op je werk. Weet dat je absoluut heel erg geschikt bent voor dit werk en dat wij, de Engelen, steeds aan je zijde staan met onze ondersteunende energie en liefdevolle woorden. Dit is je Goddelijke levensopdracht. Vraag ons om je te helpen met je werk als leraar en we zullen er alles aan doen wat we kunnen!


Angelic Love from Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...