maandag 6 augustus 2012

Dag 219 - 7 jaar samen <3

Vandaag is het 7 jaar geleden dat ik verliefd ben geworden op Arno, mijn man.

Vannacht toen ik om 1.04uur wakker werd, heb ik dit 'zielsverwant' engelenkaartje getrokken samen met een paar andere en heb ik een lief kaartje geschreven met een hartje erbij en in zijn boterhammentrommel gedaan.

En nu net heb ik dit 'Home is where the heart is' kaartje gemaakt, gewoon voor de leuk. Misschien dat ik hem nog eens verwerk in een collage...

Het fotoowtje van ons tweetjes is van een Zapp stickervel met de allereerste foto van ons tweetjes (ik geloof dat ik die ook al eens gedeeld heb rondom ons 5 jarig huwelijk, maar die was net effe anders) op de kermis in Weert gemaakt door een online vriend.

Die dag is ook een kenmerkende dag voor mij geweest want tussen die bewuste zondag (van de foto) en dinsdag 's morgens heb ik mijn beroerte/beroertes (young stroke) gehad, ongeveer 6 weken nadat we elkaar hebben leren kennen. Maar okay daar wil ik het nu even niet over hebben, dat hoort natuurlijk wel net zo bij mijn leven als Arno doet.

Maar vandaag staat in het leven als dag van de spontane liefde, de dag dat ik verliefd op Arno geworden ben en we onafscheidelijk zijn geworden, mijn maatje, mijn alles.

Mijn andere kaarten hadden daar ook wel mee te maken, Waarheid&Integriteit - Zorg voor je lichaam - Zielsverwant - Vriendschap waren de vier engelen orakelkaarten die ik getrokken heb van het orakel 'Helen met de Engelen' van Doreen Virtue.

Waarheid&Integriteit; Arno is net zoals ik een heel eerlijk persoon, okay ik ben wel anders in mijn eerlijk zijn, ik ben in mijn leven nog niet zoveel personen tegengekomen die zo goudeerlijk zijn als mij en dan heb ik het niet over te pas en te onpas je mening zeggen, dat is een heel ander kaliber. Maar okay ik mag niet klagen over mien menneke, ook al doe ik dat soms toch wel ;) hihi.

Zorg voor mijn lichaam; Tsja dat hoort dus zeer zeker bij mij al bijna 7 jaar dus. Ik ben ook erg moe vandaag, maar terug naar bed gaan...ho maar...maar ik doe het verder rustig aan ;) lieverds dus jullie hoeven je geen zorgen te maken.

Zielsverwant; Normaal zou ik niet snel zeggen 'wij zijn soulmates' want ik heb dit eerder in andere liefdesrelaties ook zo ervaren, maar toch anders. Wij hebben de afgelopen jaren moeilijke jaren achter de rug en het heeft ons alleen maar sterker gemaakt, zeker zijn er momenten geweest dat ik dacht dat we het niet samen gered hadden, maar toch voelt het gewoon zo ontzettend goed.

Vriendschap; Zoals ik al schreef, hij is mijn maatje en ik heb vooral de laatste maanden ervaren dat mijn relatie toch de allerbeste vriendschap voor me is, die gaat diep ook al is dat vaak zonder veel woorden en ik ga er dan ook helemaal voor. Hij is mijn alles!

Home where the heart is, is voor mij vandaag ook een belangrijk thema, we wonen hier nu bijna zo'n 6 jaar samen.
Na 9 jaar een alleenstaande moeder te zijn geweest verhuisd als echte 'Mestreechse' (Maastrichtse) naar Heerlen samen met mijn dochter. Voor Heerlenaren en Maastrichtenaren is het bijna ondenkbaar om in elkaars stad te gaan wonen, maar zo'n wake up call als een beroerte maakt alles betrekkelijk en hier in Heerlen is mijn hart (mien menneke), hier woon ik nu al bijna zes jaar met veel plezier en gelukkig mijn dochter net zo. Ik heb er geen moment spijt van gehad!

Het is een lange post geworden, die ik net ook op mijn andere blog gedeeld heb. Hier gaat het meer om de engelenboodschap, die me er nog eens aan laten herinneren hoe belangrijk Arno/onze relatie voor me is.


Angelic Love from Susan

5 opmerkingen:

 1. Waarheid&Integriteit:de engelen vragen je om volkomen eerlijk te zijn tegenover jezelf en in alles wat je doet trouw te zijn aan jezelf.
  Zorg voor je lichaam; de engelen dringen er op aan dat je goede zorg draagt voor je lichaam. Eet gezond voedsel, neem regelmatig lichaamsbeweging en vermijd giftige stoffen.
  Zielsverwant; je gebeden voor een relatie met een zielsverwant zijn verhoord. Volg de leiding die je krijgt zodat je kunt genieten van deze gift van Goddelijke liefde.
  Vriendschap; er zijn veranderingen gaande in je vriendschappen. Wees liefdevol, maar eerlijk, voor jezelf en je vrienden in deze periode en wees dankbaar voor de helende gaven van een echte vriend of vriendin.

  Dit zijn de letterlijke teksten die in het boekje staan. Ik heb de kaarten een voor een gevoeld wat ze mij te zeggen hebben en heb daarna de beschrijving gelezen en daar uit genomen wat me aansprak. Deze zinnen zijn alleen maar de beknopte versie wat bij de kaart hoort.
  Ga gewoon op je gevoel af, luister naar je intuïtie en lees daarnaast de beschrijving.
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je liefde! Goede kaarten voor het moment. De afbeelding van ziesverwantschap is erg mooi! Welke kaartenset is dat? (ben er niet echt in thuis, ken alleen de kleine engelen eigenlijk) Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die lieve MiM, 'helen met de engelen' van Doreen Virtue.
   Is geloof ik haar allereerste set, ook de mijne maar dan de Engelse versie, gekocht in 2000/2001 in Miami ;). Jarenlang mijn enige set van haar geweest totdat ik in 2009 of zo ben doorgeslagen hihi. Veel via marktplaats kunnen kopen (haar Nederlandse) en de rest via amazon in Engeland, de pond stond lekker goedkoop ten opzichte van de euro dus meestal voor zo'n €8-€9 kunnen kopen. In de winkel kosten haar sets €19,95. Ik weet wel iemand op marktplaats die ze goedkoper verkoopt, maar dan zou je er al meerdere moeten bestellen wil zich dat lonen qua pakketpost.

   Ennuh thanks :D. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...