vrijdag 24 augustus 2012

Dag 237 - Kindertekeningen tijd

Vandaag is het kindertekeningen tijd.
Gisteren vertelde ik al over Kiona en Tara's top model boeken en de prachtige ontwerpen daarin.

Gisteren was ik bezig met SoulCollages te maken en kwam ik in een map een ontwerp/tekening tegen van Tara welke ze vorig jaar voor mijn verjaardag heeft gemaakt, dus die kan ik alvast showen :).

Ook viel me in dat Julia, mijn nichtje, de dochter van mijn broer voor mij een tekening heeft gemaakt van een elfje op een eenhoorn voor mijn verjaardag en ook op mijn verjaardag, dus die deel ik dan ook meteen even.

Verder heb ik in mijn portemonnee dit kleine tekeningetje zitten die of Tara of Kiona eens voor me heeft gemaakt. Mmm volgens mij was het Tara, maar dat is al weer een heel aantal jaren geleden als naambordje voor de tafelschikking hihi. Ik heb de andere ook nog hoor Kiona, maar dat is geen engel of elfje...maar ze zitten samen in mijn beurs :).


Angelic Love from Susan

4 opmerkingen:

 1. wat enorm mooi, dat kun je koesteren
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat doe ik zekers!
   Mijn dochter vind het ook zo leuk dat haar creaties altijd opgehangen enzo werden en bij haar vader niet (zijn al gescheiden toen ze 4 jaar oud was) en dat vond ze altijd zo jammer.
   Zo heb ik ook weer een schilderijtje terug dat ik voor zijn eerste/tweede vaderdag gemaakt heb met haar voetafdrukjes en handafdrukjes in vingerverf. Vond dat destijds zo jammer dat die meemoest en nu staat hij al weer een paar jaar op de computerkamer :).
   Warme groetjes en knuffels van Susan

   Verwijderen
 2. Niets mooiers dan kindertekeningen-het is zo belangrijk om te blijven tekenen-ook op latere leeftijd. Fijne zondag toegewenst met hart&ziel door Sil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mooi zijn ze hè! Maar ik heb jammergenoeg nooit veel getekend, dus is voor mij niet zo makkelijk om te beginnen. Wie weet als mijn 365 dagen project af is...we shall see. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...