dinsdag 15 januari 2013

Engelen Swap met Sil

Jaaa eindelijk is dan ook het pakje van Sil binnen gekomen.
Het pakje is op oudjaarsdag verstuurd en is vorige week bij Sil thuis bezorgd en nu dan eindelijk bij mij aangekomen. Het was het wachten waard hoor.

Sil heeft me een prachtige one of a kind zwart leer-suède Engel gemaakt.
Ze is echt prachtig, al die kleine details, het prachtige gezichtje , de mooie kralen, het zachte suède lijfje en de ruige zwarte leren vleugels, echt super!

Ik kreeg er ook nog een lief kaartje bij en DIY Engelen. Die zijn niet zo makkelijk te maken als de andere die ik onlangs deelde. Ik heb er eentje gemaakt en het is echt secuur en priegelijk knipwerk, maar dan heb je wel een heel bijzonder engeltje. Coers&Roest staat op de achterkant van het boekje waar de engelenkaarten in zaten.

Het groene engelen labeltje is ook heel bijzonder en het hartje dat op de verpakking zat, gaat in de vrolijke dromenvanger die ik een dezer dagen ga maken.

Dankjewel lieve Sil voor deze mooie swap, ik hoop ook dat je blij bent met mijn swap engeltjes.

Ik had haar drie engeltjes gestuurd; een orgonite engeltje (de grootste van de drie), een zwart toermalijnen engeltje en een selenieten engeltje (die platte witte). Allemaal gemaakt in zelfgemaakte mallen gevuld met hars en edelstenen (in de orgonite engel zit aluminium vijlsel).
Lees op ; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/03/mijn-orgonite-verhaal.html meer info over orgonite.

Verder had ik twee bordjes op de kop getikt, ik had al vaker op haar blog gelezen over haar bordjes collectie en deze twee riepen heel hard om Sil ;).


Angelic Love from Susan

Ps. Op foto 2 kun je de stempel zien die MiM maakte voor Sil, mooi hè?!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...