zaterdag 26 januari 2013

Engeltje in Dreamcatcher

Vandaag heb ik mijn dromenvanger gepimpt. Ik toonde net op mijn andere blog een kleine sneakpeak, hier komt er nog eentje maar dan met een engeltje. Een van de houten engeltjes die normaal in de kerstboom hangen.
Ze zijn te leuk om maar één keer per jaar uit de doos te pakken, dus deze is in de dromenvanger terecht gekomen ;).


Angelic Love from Susan

6 opmerkingen:

 1. Ps. Ik had dit bericht getypt onderweg naar Duitsland, we waren net voor de grens dat ik dit probeerde te plaatsen, maar dat lukte niet. Om half twaalf waren we pas terug van een gezellig avondje in Duitsland met heel wat schnaps achter de kiezen (ik dus, want manlief moet rijden, dus ik heb voor twee mogen drinken hihihi...ja stel je nu een tipsy Susan voor die probeert goed te typen ;)). Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha ha...tipsy je blogje maken......staat goed susan, ik vind engelen atijd kunnen niet alleen met de kerst

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee niet tipsy het blogje gemaakt, tipsy dat berichtje boven de jouwe geplaatst whahaha. Zo net wakker, eindelijk weer eens lekker uitgeslapen, gisteren was ik al om zes wakker. Knuffies!

   Verwijderen
  2. Het blog bericht had ik al rond vijf uur gemaakt. Ja we zijn lang blijven hangen. Was mega gezellig in de imbus stube (frituur ;))....van kwart voor zes tot half elf...en de rekening bedroeg €11 hihihi...heb maar gezegd doe maar €15 whahaha...

   Verwijderen
 3. Haha Susan ben je "aan de zuip' geweest? ;P Dat engeltje is inderdaad veel te leuk om alleen met de kerst uit de doos te halen. Maar betekend dat dan dat je het engeltje met de kerst weer van de dromenvanger af haalt? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi nee eigenlijk lekker gaan uiteten ;), maar er waren een aantal stamgasten die we goed kennen en die mannen gaven rondjes (wij hadden al vroeg op de avond een rondje gegeven) en ipv thee kreeg deze dame schnaps en Arno drinkt koffie of cola, maar die kreeg dan ook af en toe schnaps. Zijn rijbewijs is hem te belangrijk, dus meer als een slokje/nipje neemtt ie niet en schuift ze dan door naar mij. Dus gisteren een stuk of 3/4 ouzo's gehad en zeker een stuk of 5 rode bessen...máár ik heb ook twee thee gehad en twee flesjes multivitamine ;) hihihi.

   En nee dat engeltje blijft daar gewoon in hangen, heb nog twee van dat soort engeltjes voor in de kerstboom. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...