maandag 14 januari 2013

Gisteren zag ik dit

Gisteren zijn we even lekker gaan toeren door het heuvelland. Dat heeft me goed gedaan, vooral ook de wandeling met ons tweetjes naar de garage en van de garage ;).
Want als manlief gaat toeren met me door het heuvelland, dan wordt er alleen maar gesjeesd met de Mini over weggetjes door dat prachtige landschap. Geen stops, geen kodak momenten. Dus dat moet vanuit een rijdende auto dat ik geniet van onze 'bergen', de engelen, de kruizen, de mariabeelden onderweg.

Mààr ik had het geluk dat manlief even wat moest checken aan de auto en net stopte op een plek waar een kapelletje stond. Wow prachtig dat Jezusbeeld en toen zag ik opeens Engelen...wowww en klaar was hij alweer, nog snel een foto van onze Mini gemaakt terwijl manlief alweer instapte ;).

Ik moest aan Els denken bij de blik op al die prachtige wolken, aan onze tante Jannie bij onze 'bergen' en de wolken die als bergen lijken...dus heb gepoogd van beide wat foto's te maken.

Kijken jullie even mee? Zegt Susan met weer een smile op haar gezicht, wat kan wat quality time een mens goed doen :D.


Angelic Love from Susan5 opmerkingen:

 1. OHHHHHHHHHHHH, allemaal even mooi, merci!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geluk dat jullie precies stopten bij het kapelletje! Echt wat voor jou, met die prachtige engelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè dat hadden ze van hierboven toch maar weer mooi geregeld ;). Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 3. Oh prachtig die kapelletjes. Hier in de buurt kennen wij dat helemaal niet maar ik ken ze wel van vakantie. Echt heel mooi! Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...