dinsdag 13 november 2012

Dag 318 - The Lovers

Eergisteren trok ik de kaart 'The Lovers' van mijn app 'Angel Tarot Cards' van Doreen Virtue.

Het is niet de mooiste kaart uit het set. Ik vind het net een travestiet hihihi met die lippenstift...


Deze kaart gaat natuurlijk over onze relatie, ik had de kaart gisteren al willen delen maar realiseerde me toen dat ik foto's van Pat haar kaarten ook al wilde delen.

Maar nu is deze kaart nog toepasselijker als voorheen. Vannacht werd ik wakker, rond half drie ergens 2 uur in de 20. Effe maar naar het toilet en terug in bed stond manlief ook op...ik in de tussentijd even op Blogger gekeken...ik probeer dat 's nachts niet te doen...maar blijkbaar moest het zo zijn.
Ik zag een berichtje dat net gepost was van Besjes, Else, dat ze 's avonds te horen heeft gekregen dat haar man is overleden, pff heftig. Ik erop gereageerd en toen kroop manlief heel lief tegen me aan in mijn armen en zei dat hij rugpijn had...dus ik hem reiki gegeven en heb een paar uur wakker gelegen...kwam natuurlijk door dat berichtje...er ging me vanalles de revu passeren...you get the picture.

Net een uurtje geleden of zo, tijdens het wakker worden...ik was op dat moment alle reacties aan het lezen bij Besjes, Else. Krijg ik zo'n pop-up in mijn scherm...een sms berichtje van manlief...dat ie van me houdt (en geloof me dat hoor ik niet meer vaak). Zo lief!

Waarom ik dit allemaal deel...lieverds geniet van je man, je vriend of vriendin...het kan zo maar de laatste dag zijn...
Zeg hem/haar dat je van hun houdt, laat het zien als je het niet zeggen kunt...wees lief voor elkaar, respecteer elkaar...geniet van elkaar!!

Probeer verwachtingen los te laten die de ander niet waarmaken kan, ze zijn geen droomprinsen of prinsessen. Heb respect voor de ander, heb respect voor zijn/haar 'rugzakje' en bovenal Geniet!


Angelic Love from Susan

Dit is de beschrijving die ik per mail kreeg...ik kan mezelf een mailtje sturen. De beschrijving is dan niet dé beschrijving die bij de kaart hoort (daar heb ik net even foto's van gemaakt)...wel alles in het Engels.

Your Card - “The Lovers” - This card signals that a significant relationship is on your mind. It may be romantic in nature, or it may be an intimate but platonic friendship. Communication is key right now, and it’s important to develop trust within the relationship. You can safely share your feelings with someone close to you.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...