dinsdag 27 november 2012

Dag 332 - Boodschap van Aartsengel Uriël én van Susan ;)

Ik trok net de kaart van aartsengel Uriël en wil deze boodschap graag met jullie delen omdat deze kaart ook wat te maken heeft met mijn Angel Therapy tips die ik eerder met jullie deelde; http://anangeleachday.blogspot.nl/2012/11/dag-329-angel-therapy-engelen-therapie.html


Boodschap op de kaart:
Je emoties komen tot rust, waardoor je in staat wordt gesteld om jezelf open te stellen voor meer liefde. Ik zal je helpen om boosheid en onvergeeflijkheid vanuit je hart en je ziel los te laten.

Aartsengel Uriël

Ik word de 'Engel van de Psychologie' genoemd, omdat ik behulpzaam ben om negatieve gedachten en emoties uit de weg te ruimen. Ik kan vooral hardnekkige boosheid en onvergeeflijkheid weghalen. Ik ben op dit moment bij je om deze gifstoffen uit je systeem op te ruimen. Ik wil jou ook graag behulpzaam zijn, zodat je andere mensen kunt helpen om hun emotionele en psychische blokkades los te laten.

Mijn healingwerk is heel subtiel. Ik zal niemand dwingen om iets te doen. Net als jij, geloof ik dat het het beste is om te wachten dat iemand uit zichzelf naar mij toekomt en mij rechtstreeks om begeleiding of hulp vraagt.
Vervolgens vraag ik hem heel gewoon en liefdevol of hij zelf bereid is om alle negativiteit vanuit zijn hart en zijn ziel los te laten. Als hij echt bereid is om dat te doen, zal het loslaten vanzelf plaatsvinden. Op deze manier behoudt de persoon in kwestie zijn eigen waardigheid en de controle over zijn eigen leven, omdat hij er zelf voor kiest om verschoond te blijven van lagere energieën.


Bron van deze beschrijving; http://www.frederike.eu/KaartenTrekken-AartsengelUriel.html


***Kijk maar eens even in het andere blogbericht waar ik wat technieken deel hoe je negatieve energieën uit je lichaam, geest en aura kan verwijderen.
Het is belangrijk dit op zeer regelmatige basis te doen. Velen van jullie zijn net zoals ik lichtwerkers en zijn gevoelig voor energieën van anderen of van bepaalde situaties. Om goed te blijven functioneren is het belangrijk dat je je er regelmatig van ontdoet en vooral ook dat je zorgt dat je jezelf beschermt.

Je hoeft natuurlijk die kaartenset niet te kopen, ik ben er erg enthousiast over en dit is set is al enkele jaren mijn absolute favoriet. Maar ik zal regelmatig tips met jullie delen ;).


Angelic Love from Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...