zaterdag 24 november 2012

Dag 329 - Angel Therapy / Engelen Therapie (Tips!)

Lieverds ik ben alweer vroeg wakker en kom zo 123 niet meer in slaap.

Wat ik graag met jullie gevoelige zieltjes wil delen is dit.
Ik weet zeer zeker dat enkele van jullie zeer gevoelig zijn voor energiëen en wil jullie een aantal handreikingen doen om jullie te helpen.

Jullie weten dat ik diverse orakelsets heb van Doreen Virtue en deze wel eens met jullie deel.
Één set is zo bijzonder dat ik elk van jullie zou willen aanraden om het aan te schaffen. Niet zozeer om het te gebruiken als orakel, maar meer voor jullie geestelijke, lichamelijke en spirituele gezondheid.

Het set heet Angel Therapy, Engelen Therapie in het Nederlands.
Máár als je geen moeite hebt met Engels, raad ik je aan het Engelstalige set te kopen (te koop bij Bol.com).
Alleen dan als je net zoals ik een liefde voelt voor de Engelse taal. De aanroepingen die je kunt gebruiken van dit set, klinken gewoon zoveel beter in het Engels. En het set is mooier, met gouden zijkant, het heeft iets magisch...dat heeft het set in het Nederlands niet (Nederlands set is ook te koop bij Bol.com of gewoon in de spirituele boekhandel). Máár volg daar je gevoel in!!

De afbeeldingen die ik nu met jullie deel zijn van het internet geplukt. Ik ga rond deze tijd natuurlijk geen foto's maken ;), want ik lig lekker in bed naast een snurkende man :p hihihi.

Maar okay hier een paar dingen die belangrijk zijn om op regelmatige, zelfs dagelijkse basis te doen, visualiseer ze (net als dat je een boek leest en een voorstelling maakt van het kasteel en de jonkvrouwe ;)) ;


*** Zet een schild van licht om je heen om je te beschermen van invloeden van buitenaf. Gebruik Goud licht, Wit licht, maar dit mag ook met andere kleuren; Paars, Blauw, Groen, Roze, een Regenboog!

***Knip koorden door van mensen waar je die dag contact mee hebt gehad. Denk alsof je met een grote schaar touwen doorknipt die tussen jullie verbonden zijn. Koorden van liefde kunnen nooit verbroken worden!!
Maar het is wel nodig dat je visualiseert dat Alle koorden doorgeknipt worden die energie uit je trekken, ook je geliefden (je partner, kinderen, ouders etc.) kunnen dit ongewild doen. Dus doe dit op dagelijkse basis!

***Visualiseer dat Aartsengel Michaël komt met een enorme stofzuiger en die stofzuigerslang gaat je hoofd binnen van bovenaf aan en haalt alles weg dat niet voor je hoogste goed is. Als hij klaar is draait hij de knop om en vult je lichaam met Goddelijk wit licht.


Lieverds probeer het eens, want als gevoelig mens, als gevoelige ziel neem je dingen op van anderen. Gevoelens van anderen. Anderen tappen je energie af (vaak niet bewust hoor), maar je hebt vast en zeker wel eens meegemaakt dat je je opeens slechter voelt als je bijvoorbeeld geluisterd hebt naar een zeurend iemand.

Zet meteen licht om je heen als je opmerkt dat je dat gebeurt! Het is nooit te laat, het werkt echt. Bedenk je maar een koepel van licht om je heen en het komt niet meer zo binnen, maar je bent wel nog steeds in staat om naar die ander te luisteren of er voor ze te zijn.
Roze licht bijvoorbeeld bij je kinderen, maar gebruik zeer zeker Wit of Goud licht bij anderen die je echt uitputten. Je kunt ook meerdere lagen gebruiken.

***Je kunt ALTIJD aartsengel Michaël aanroepen voor hulp. In het set zijn dit allemaal aanroepingen die te maken hebben met Aartsengel Michaël.


Angelic Love from Susan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...