donderdag 31 januari 2013

Mixed Media Canvas met Engeltje (swap met Melanie)

Oh lieverds ik ben net even helemaal stil gevallen, nadat ik net wel ook hardop 'Wowwwww' heb gezegd.

Ik kreeg net mijn swap post binnen van Melanie.
Tegenwoordig moeten er eerst foto's van de mooie verpakte pakjes of mooie enveloppen worden genomen, alvorens toe te komen aan het uitpakken ervan.
En daar kwam ie dan...Wowww! Ik zit hier alleen in de huiskamer en was bezig met het leuke post gedeelte voor Zaanse Zolder Syl die nog Give Away post van mij tegoed heeft. Oh ik ben af aan het dwalen hihihi. Ik was bij mijn 'Wowww' gebleven...

Ik ben er nu helemaal stil van, dit prachtige mixed media canvasje zoals Melanie het noemt.
Om jullie een idee te geven van de grootte, het is 20 x 20cm, dus best groot!
Langer naar haar kijkende ontdekte ik tekst in haar prachtige roze jurk van een Nederlands - Engels woordenboek.
Hoe toepasselijk want ik heb wat met de Engelse taal omdat ik een aantal jaren Engelstalige mannen gedate heb, nou ja destijds waren het de mannen van mijn dromen hihihi en in mijn hart zullen ze altijd een mooi plekje behouden, want daar draag ik ze met me mee :). Maar zie je daar ga ik weer ;)...heb je het in de gaten?

Ik verdronk in haar prachtige blauwe ogen en er kwamen net tranen opzetten en jawel hoor daar zijn ze weer. Pff troebel zicht ... Dit schilderijtje heeft volgens mij helende krachten en ja daar word ik stil van...alhoewel ik hier natuurlijk gezellig met jullie zit te kletsen ;).
Het hele engeltje is gemaakt van dat woordenboek als ik het goed kan inschatten...echt super mooi! En dus ook super speciaal! Dankjewel lieve Melanie!! En dankjewel lieve Engelen voor de inspiratie die jullie Melanie gaven <3 data-blogger-escaped-.="" data-blogger-escaped-br="">
Ik laat jullie ook even de armband en de engeltjes hanger dien die ik voor Melanie maakte van Fluoriet edelsteen kralen. Ik had haar een paar oorbellen willen maken, maar de fluoriet kralen die ik gebruikte zijn 1cm in doorsnee tot 1,5 cm. Te groot en te zwaar voor een paar oorbellen voor bij de armband, dus ik maakte er een hanger van in Melanie's favoriete kleur paars. De enige donkere kralen die ik nog had van de fluoriet edelsteen kralen. Ook gaf ik haar een tinkerbel erbij, mijn gevoel zei me dat en ik zat precies goed met mijn gevoel, want Melanie is er heel blij mee.

Zo maken we allemaal de wereld een stukje mooier, door samen te swappen, weg te geven, elkaar leuke post te sturen. Ik ben zo blij dat jullie lieverds in mijn leven zijn gekomen!


Angelic Love from Susan die dit net ook heeft gepost op haar 365 dagen creatief blog maar hier met andere foto's ;).
Met een foto van de engeltjes hanger van Fluoriet tegen het licht (plastic aan ons afdak ;)) zodat je de kleurschakering kan zien.

In deze blogpost kun je de werking van Fluoriet lezen.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...