donderdag 24 januari 2013

Sonny Angels

Kennen jullie de Sonny Angels al?

Ik heb ze wel al eens gezien op internet, maar in het echt nog niet.
Ik had er net bijna eentje besteld bij www.sonnyangels.nl maar heb me toch maar bedacht, €2,95 verzendkosten bovenop de €6,95 voor een surprise angel is me net wat teveel. Ook al is het een prachtig bedrag €9,90 in totaal, maar die kan ik beter even op zak houden...uhm minder rood staan ;).

Ik zag dat ze ze ook in een winkel in Maastricht verkopen, in Wijck, de wijk waar ik ben opgegroeid, dus een mooie reden om daar eens naar toe te gaan als ik er weer eens ben.
Ik ben al in geen tijden meer gaan shoppen in Maastricht...nou ja dat is een kleine leugen, want ik ben er nog geweest (een paar weken voor kerst) met mijn dochter voordat we naar de tandarts gingen. Maar heb toen alleen kadootjes gekocht voor mijn dochter.

Ze had eigenlijk nog €50 tegoed en die ik opzij had liggen, maar die hoefde ze niet en stelde voor dat ik daar dan haar kerstkado's van zou kopen. Lief hè?! Ik heb echt een top dochter :D <3.
Maar daar heb ik natuurlijk ook mijn aandeel in gehad als alleenstaande moeder ;).

Maar okay ik ben weer af aan het dwalen hihihi...de titel gaat niet over mijn zonnig engeltje, maar over sonny angels.

Dit staat op de website van www.sonnyangel.nl ;
Een Sonny Angel wordt ‘blind’ verkocht. Dat wil zeggen dat je niet weet welke Angel je krijgt. Sonny Angels zitten (per serie) in allemaal gelijke doosjes. Niemand kan dus zien welke Angel erin zit. Het idee is dat de Angel JOU uitkiest, het is een echte geluksbrenger.

Omdat het doosje niet door de brievenbus past bieden wij de mogelijkheid de verzendkosten te beperken. Wij maken het doosje open en verpakken de Angel als mooi cadeautje. Je krijgt dan dus nog steeds een willekeurige Angel toegestuurd die wij uit een grote doos halen. Ook wij kunnen die niet uitkiezen.

Wat het nog leuker maakt is dat er soms unieke exemplaren tussen zitten die je met de optie GeluksAngel kunt treffen.


Angelic Love from Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...