woensdag 30 januari 2013

Sonny Angel van Moos

Ohh kijk hoe cute, ik kreeg vandaag mijn Sonny Angel van Moos in de post.
Zo liefff van die lieve Moos :D. Dankjewel lieverd!
Het is een neushoorn geluks engeltje, hihi dit neushoorntje heeft mij uitgezocht.
Ik schreef er hier al over.

Ik las haar enthousiaste reactie bij Maddy op haar verrassingpost van mij en besloot om Moos ook te verraasen met een hertjes stempel en om aan Jenneke het adres van Moos te vragen.
Maar toen schreef Moos zo'n enthousiast blogbericht over hertjes dat ik het toch maar in de groep gooide en Moos vond dat weer zo geweldig dat ze me een Sonny Angel bestelde, gewoon omdat het kon :).

We hebben ondertussen al gezellig gemaild en ik ben gisterenavond voor haar aan de slag geweest. Maar dat kan ik nog niet laten zien, de hertjes stempel kunnen jullie hier zien.

Natuurlijk deed ik een kleine foto shoot met de leuke Sonny Angel in mijn brok/rots Celestiet/Celestien.

Deze edelsteen wordt trouwens engelensteen genoemd, dus toepasselijker had ik me dat niet kunnen bedenken. Alleen had ik me dat niet bedacht, maar gewoon gedaan whahaha hihihi.
Ja mijn gevoel gevolgd hè!


Angelic Love from Susan


Celestiet is een krachtige steen die spirituele ontwikkeling en helderziendheid bevordert. Het trekt voorspoed en geluk aan en helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie. Celestiet bevordert creativiteit en is zeer geschikt voor mensen die in het openbaar moeten spreken (en andere vormen van communicatie). Leg celestiet naast je bed om dromen en reizen buiten het lichaam beter te herinneren.
Celestiet wordt ook wel engelensteen genoemd omdat het contact met engelen en gidsen tijdens meditatie of dromen bevordert.
Fysiek werkt celestiet kalmerend, spierontspannend en pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan ogen, oren, keel en bij restless legs syndroom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...