vrijdag 12 oktober 2012

Dag 286 - Op bezoek bij een Engel

Kijk eens wat ik van MiM gekregen heb.
Ik was vandaag bij MiM van het blog www.366xengel.blogspot.nl op bezoek en je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat we engelen hadden als kadootjes ;).

Ik zit nu in de trein en mijn kadootjes van MiM zitten veilig in mijn tas en ben even na het gaan wat het allemaal al weer was dat ze me gegeven heeft.

Op de eerste plaats, het kado dat ik als laatste uitpakte ;), een mini bordje geschilderd door MiM herself. So cute, zo leuk, knalroze...mijn kleur <3 data-blogger-escaped-br="br" data-blogger-escaped-en="en" data-blogger-escaped-engel="engel" data-blogger-escaped-met="met" data-blogger-escaped-mooie="mooie" data-blogger-escaped-prachtig="prachtig" data-blogger-escaped-tekst="tekst"> Ze was onlangs bij Sil op bezoek van het blog http://methartzielvansil.blogspot.nl/   en heeft daar ook een prachtig bord beschilderd.

Nu even terug naar de kleine kadootjes, een houten engeltje, een boekenlegger (soort van ;)) en een mooie engelenmunt. Zo leuk allemaal, ik ben er blij mee en MiM was ook blij met mijn kado's, een metalen engel en een engelensleutelhanger voor aan de autosleutels (een schot in de roos, omdat MiM haar engelensleutelhanger haar of zijn vleugeltjes verloor en haar ook nog wel eens pijn wilde doen ;).

Het was in ieder geval een heel fijn samenzijn, we hebben genoten van elkaars gezelschap en ik heb genoten van al die engeltjes die MiM om zich heen heeft verzameld, ontvangen van swaps etc etc.
Dankjewel MiM voor deze mooie dag en duimen dat we elkaar binnen twee weken weer mogen knuffelen als Sil een van de winnaars van de CreaBlog wedstrijd wordt.

Als jullie het ons gunnen om elkaar weer op zo'n korte tijd te mogen zien, ga dan eens naar Sil's blog en stem op haar.
Je moet wel je adresgegevens etc invullen, dit is omdat ze zo willen verkomen dat je meerdere keren op één blog stemt.


Angelic Love from Susan die nu in de trein zit en net Sittard binnen rijdt, nog even en dan ben ik weer thuis.

6 opmerkingen:

 1. ooooooooh wat een leukigheidjes !
  Volgens mij zijn jullie allebei engeltjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owwww geweldig ik zie daar wat bekende dingen hihi, maar daarover morgen meer, wat een pracht van een bord zeg.....spullen om te koesteren, en lekker dat jullie weer zo'n fijne dag hebben gehad, stemmen het kan nog even......ik zou vreemd opkijken als sil er niet bij zou zitten.....keep our fingers crossed.....lieve groet en geniet nog lekker even na
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey lieverds effe een snelle reactie aan jullie allebei, gaan zo naar een Mini sleuteldag (eigenlijk echt wat voor mannen :p), maar daarnaast ligt een grote kringloop waar ik dus vandaag op mijn gemak kan rondsnuffelen dus ik ga meeeee....

  Oh ik hoop het zo dat Sil erbij zit, heb de concurrentie niet bekeken. Dikke knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mmmmmmmmmmm ik denk alleen annemarie van annemarie's haakblog die heeft zo rond de 2000 volgers hoop dat je een leuke dag hebt gehad
   lieve groet jenneke

   Verwijderen
 4. Wat een ontzettend lieve cadeautjes! Dat was vast een heerlijk dagje zo te lezen :-) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks lieverds voor jullie berichtjes/reacties. Dikke knuff van ikke <3

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...