zondag 17 februari 2013

Engelen Postzegels

Het viel me opeens in dat ik nog geen engelenblogpost heb gedaan (nee ook geen nieuwe op mijn 365 dagen creatief blog;)).

Ik heb eens effe gegoogled op 'angel stamp' en ik deel er hier een paar. Ik wist niet dat ze in Amerika zoveel engelenpostzegels hadden.


Angelic Love from Susan

8 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige postzegels. Tussen mijn 'dubbelen' (jaja ik heb in een ver verleden postzegels verzameld haha) zitten nu geen engeltjes meer. Die heb jij al haha. Zag trouwens gisteren bij Action zo'n pons waarmee je engel vormpjes uit kan ponsen (euh... zo heet dat toch?) dus moest nog aan je denken. Heb hem alleen niet voor je meegenomen omdat ik er eigenlijk van uit ging dat je hem zelf al gekocht had. :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey lieverd ja die heb jij me gestuurd :).
   Uhm nee heb mezelf even winkelverbod gegeven, maar heel misschien dat ik vandaag wel effe naar een kringloop ga, maar als ik het stripboek dat ik zoek ook in huis vind dan niet hihihi. Heb dat nodig vandaag, maar te goed verstopt ;). Hihihi. Knuff!

   Verwijderen
 2. oww wat bijzonder mooi zeg.......enne in amerika hebben ze van alles altijd veel he ☺

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee dit heb ik nog nooit gezien, i love it ♥
  Lieve groetjes Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat je al niet tegen komt als je gaat zoeken
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk de engelen postzegels,ben dol op postzegels,maar haha ik vind geloof ik alles leuk,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja leuk zijn die engelenpostzegels hè. Ik deelde er al eens eerder die ik dan ook in het echt heb :). Maar dit was volgens mij het tipje van de ijsberg, ja Jenneke in Amerika hebben ze altijd van vanalles veel...is natuurlijk ook meteen een heel werelddeel...dat willen we nog wel eens vergeten ;).
  Bedankt voor al jullie leuke reacties! Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...