donderdag 9 augustus 2012

Dag 222 - Toepasselijk kaartje nav gebeurtenis gisteren

Vannacht lag ik een aantal uren wakker en heb ik dit mooie kaartje getrokken, vond dit wel erg toepasselijk met betrekking tot het verhaal wat ik gisteren en eergisteren gedeeld heb op mijn andere blog www.365dagencreatief.blogspot.nl

Ik hoorde al enige tijd een geluid uit een bepaalde hoek van het terras komen als ik er zat, de ene keer geklop de andere keer getik en begreep maar niet waar het vandaan kon komen. De buren waren op vakantie... De laatste tijd rook het ook af en toe niet zo fris uit die hoek, maar ik kon niks vinden. Om een heel lang verhaal (te lezen op mijn andere blog ;)) kort te maken, het was een Egel!!


Het kaartje is van mijn app van Doreen Virtue, Messages from your Angels. Maar ik heb ook de Nederlandse beschrijving eens gevonden op internet ( http://www.frederike.eu/kaartentrekken.html ).
Ga er zelf maar eens een kijkje nemen en op je gevoel een kaartje trekken en als je wilt mag je dat hier delen en vertellen of het ook op jou van toepassing is.

Mijn kaart is Yvonne: Je hebt een hele speciale band met dieren. De engelen waken over je lievelingsdieren in de Hemel en op Aarde.
Dieren beantwoorden aan je vriendelijke en zachtaardige manier van zijn. Je kunt ze op een heel bijzondere wijze begrijpen. Je kunt verbinding leggen met de onschuldige em vertrouwenwekkende aard van dieren en misschien is het je roeping om ze te helpen. Ik ben een van je Beschermengelen en ik ben hier om je te vertellen over het schitterende golfeffect dat jouw relatie met de dieren heeft gecreëerd. Je liefde voor dieren heeft ook een diepe band en waardering geschapen tussen jou en natuurengelen.

Alle dieren waarvan je ooit hebt gehouden blijven altijd bij je, net als de Beschermengelen. Jouw liefde voor hen houdt ze altijd bij je in de buurt. Je lievelingsdieren in de hemel zijn gelukkig, spiritueel gezond, speels en liefdevol. Je lievelingsdieren op aarde worden omringd door Engelen die zorgen voor wonderbaarlijke dingen tussen hen en jou. Op allerlei manieren treden dieren op als Engelen tussen jou en degenen die je lief hebt. Jij bent iemand die oprecht de engelachtige eigenschappen van de dieren waardeert. Je bent in staat om zonder woorden met deze wonderbaarlijke schepsels te communiceren en op dit moment gaan er door je speciale band met het rijk der dieren nieuwe deuren voor je open.Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...