woensdag 22 augustus 2012

Dag 235 - Angel Tarot Cards App

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe Doreen Virtue app.
Doreen Virtue heeft samen met Radleigh Valentine al langere tijd (rond mijn vakantie in mei/juni) het set 'Angel Tarot Cards' uitgebracht en normaal ben ik er als de kippen bij om het nieuwste set te bestellen, maar deze keer maar uitgesteld en uitgesteld en had al besloten dat ik zou wachten tot de Nederlandse versie er is. Maar dat duurt nog even.

Nu zag ik pas op Facebook een bericht van Doreen dat haar nieuwste set uit was als app voor €3,99 (normaal zijn ze rond de 5/6 euro) en ja die heb ik meteen gedownload want die wilde ik gewoon hebben.
Nou ik kan je vertellen dat het prachtige kaarten zijn, zo'n mooie afbeeldingen, echt prachtig...met aartsengelen (grote arcana), draken (fire), dolfijnen en zeemeerminnen (water), eenhoorns (air) en engelen en elfen (earth)...echt ongelooflijk mooi! Helemaal mijn ding:). Ik zal er hier een aantal met jullie delen.
De artiest achter deze prachtige afbeeldingen is Steve Roberts; http://steve-roberts.artistwebsites.com/index.html

En natuurlijk heb ik ook meteen de kip bij de horens gepakt en toch in Engeland al een set besteld, welk komende week in de bus gaat vallen :).


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...