maandag 27 augustus 2012

Dag 240 - Engelenboodschap op diverse wijzen

Ik zit vandaag niet zo lekker in mijn vel, ben emotioneel en volgens mij gieren de hormonen weer door mijn lijf.
Maar ik doe lekker rustig aan en geniet onder het afdak met de gisteren aangeschafte 'Happinez' tijdschriften en heb er al een SoulCollage kaart mee gemaakt en och af en toe rolt een traan over mijn wang.
Ik kreeg namelijk van een lieve vriendin een engelenberichtje per whatsapp doorgestuurd en heb even met haar zitten te whatsappen, zo laten de engeltjes even aan me weten dat ze aan me denken net zoals het aardse engeltje dat deed door het door te sturen :). Even daarna vloog hier een mooie witte vlinder een paar rondjes voordat ze weer verder de tuin in ging :D.


Vandaag trok ik deze kaart van mijn Doreen Virtue app 'Messages from your Angels';

Leila

Breng voldoende tijd door in de vrije natuur, terwijl je mediteert over je droomwensen en intenties. Vraag de engelen om je te helpen een positieve kijk op de dingen te krijgen.

Je hebt de laatste tijd een heel druk leven gehad en je moet je nu terugtrekken op een rustig plekje in de vrije natuur. De tijd is aangebroken om helemaal alleen buiten te vertoeven ook al is het maar af en toe eventjes. Je hoeft op deze manier geen tekst en uitleg aan anderen te geven over je zielenroerselen. Plan van tevoren dat je er even tussenuit gaat en doe dat regelmatig.

Zodra je eenmaal alleen in de natuur bent, kun je je gedachten de vrije loop laten. Schenk aandacht aan al je gedachten en gevoelens en schrijf ze desnoods op. Praat na een poosje (innerlijk of hardop) met de natuurwezens om je heen. Vraag ze om je lichaam en aura te verlossen van de mogelijke stress die je in je hebt opgenomen. Mediteer en contempleer over je wensen en intenties. Je meditaties worden versterkt door de krachten van de natuur en je zult weer helemaal opgefrist naar huis terug keren.

Bron: http://www.frederike.eu/KaartenTrekken-EngelLeila.html


Angelic Love from Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...