zondag 21 oktober 2012

Dag 295 - What the Angels want me/you to know

Vanmorgen trok ik weer eens kaartjes via de app van Doreen Virtue; Messages from your Angels.

Nu doe ik dat wel vaker hoor, maar deel ze niet altijd hier ;).
Dit wordt wel een hele lange blogpost met de beschrijving van 4 kaarten, maar wellicht kunnen jullie er ook wat mee en slaat de beschrijving ook op jullie.
Natuurlijk is niet alles even toepasselijk. Haal eruit waar je wat mee kunt.

Ik denk dat ik nu toch alweer heel wat jaartjes bezig ben met orakelkaarten. Mijn allereerste set heb ik ongeveer in 1999/2000 gekocht.


Ik koos vandaag voor de legging; What the Angels want you to know:

*Kaart 1, General theme; Caressa

Je kunt je misschien verdrietig voelen, alsof je hart gebroken is, omdat deze cyclus is afgelopen. Sta jezelf toe te huilen en verdriet te hebben, maar weet dat wij Engelen op dit moment bij je zijn. Als je klaar bent zullen wij je rustig laten zien hoe dit einde nieuwe zegeningen in je leven met zich mee brengt. Nu zal het verdriet dat je voelt misschien nieuwe inzichten voor je onthullen. Het kan je inspireren om een bepaald project dat je hebt uitgesteld af te ronden of om bijvoorbeeld beter voor jezelf te zorgen.

Het is heel belangrijk voor je om je gevoelens te uiten gedurende deze overgangstijd. Houd een dagboek bij, praat er met vrienden over, ga in een gespreksgroep of bespreek alles met de Engelen. Hoe meer je kunt loslaten, des te vrijer je jezelf zult voelen. Kijk uit voor zelfdestructief gedrag, dat zou kunnen ontstaan vanuit een misplaatst schuldgevoel. Ik zal je helpen om goed voor jezelf te zorgen tijdens deze overgang als je mij aanroept. Als je een knuffel nodig hebt, vraag het maar aan mij en je zult voelen dat ik je met mijn vleugels omhels.

* Kaart 2, Possible block; Teresa

Lieverd, je hebt heel hard gewerkt. Je bent op dit moment erg moe en toch dwing je jezelf om maar door te gaan met werken! Ik neem je nu stevig bij de hand en zeg tegen je: Stop! Houd een tijdje op met werken en neem een adempauze. Dat heb je zeker verdiend en na deze rustperiode ben je in staat om effectiever en productiever te werken.

Je geeft zoveel aan andere mensen dat je van tijd tot tijd helemaal uit je evenwicht bent. Je innerlijke kind schreeuwt om gevoed te worden en niemand anders dan jijzelf en de Engelen zullen jou die liefdevolle zorg kunnen geven. Geef je zelf dus permissie om de nodige passen op de plaats te maken. Ga een poosje slapen en ga wat speelser met je tijd om. Stel het niet uit. Wij verzekeren je er van dat er aan al je verantwoordelijkheden zal worden tegemoetgekomen en je zult nieuwe energie vergaren in deze rustperiode. We zullen je ook nog wat aardse hulp toesturen en je helpen om bepaalde taken te delegeren.

* Kaart 3, The Angels Guidance to heal this block; Grace en Antoinette

Dit misverstand is ontstaan door je vooroordelen over het karakter en de motieven van de ander. Om de situatie te helen moet je je vooroordelen loslaten. In plaats van mensen te beschouwen als 'goed' of 'slecht' kun je beter compassie met ze hebben en inzien dat iedereen zo goed mogelijk zijn best doet. In plaats van medelijden met iemand hebben moet je kijken naar zijn of haar innerlijke kracht en goddelijkheid. Op die manier kun je het Goddelijke Licht in jezelf en de ander tot uitdrukking brengen.

Je projecteert iets vanuit je eigen schaduwkant op de ander. Deze situatie is dus een mogelijkheid voor jezelf om een egogericht thema los te laten. Spreek de volgende affitmatie uit: Ik ben bereid om datgene los te laten wat mij irriteert als ik aan jou denk.

Wij Engelen helpen je om deze situatie op een wonderbaarlijke wijze te helen, zodat jullie elkaar over en weer zullen vergeven, de vooroordelen zullen vergeten en je eigen verantwoordelijkheid op je neemt. De sleutel hierbij is: onvoorwaardelijke liefde.

*Kaart 4, The probable outcome; Francesca

Je hebt aan het Universum en de Engelen gevraagd: Wat komt er hierna op mijn weg? Wij hebben echter op jou gewacht, zodat je deze beslissing voor jezelf kunt nemen! Dat is waarom je je zo verlaten hebt gevoeld de laatste tijd. Deze impasse was er omdat je bang bent dat je de 'verkeerde' beslissing neemt. We kunnen je helpen een besluit te nemen, maar uiteindelijk is het volgende hoofdstuk helemaal voor jouw eigen rekening. Deze periode in je leven is niet vastgelegd.

Je wensen zijn als schilderijen die je creëert op het canvas van je leven. Net als een kunstenaar moet je beslissen welk onderwerp, welke achtergrond en welke voorgrond je in je schilderij wilt aanbrengen. Neem de tijd om te mediteren en te contempleren over deze belangrijke beslissing. Wees creatief en blijf bij jezelf. Maar onthoud het volgende: Als je geen besluit neemt is dat hetzelfde als besluiten dat alles hetzelfde blijft.


De verkorte tekst die ik via mail kreeg is deze;
What the Angels Want You To Know:
General Theme of the Day, Situation or Relationship - “Caressa” - You are at the end of a cycle in your life. Call upon your angels to comfort you, and to guide you to your next step. Happiness awaits you now.
The Possible Block - “Teresa” - Time-out! You’ve been so busy taking care of everyone else’s needs, but now it’s time to stop and take care of yourself.
The Angels' Guidance to Heal This Block - “Grace and Antoinette” - To help heal this situation, see the other person’s point of view with compassion.
The Probable Outcome - “Francesca” - What do you desire right now? Visualize it, and it will come about. Negativity will block your progress.


Angelic Love from Susan

Bron Nederlandse teksten: http://www.frederike.eu/kaartentrekken.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...