dinsdag 30 oktober 2012

Dag 304 - Mary, Queen of Angels Orakelkaarten

Vandaag liep ik door het bos hier vlakbij, zalig vind ik het om alleen in het bos te lopen en geen mens tegen te komen.

Op een gegeven moment kwam de wijsheid van mijn blogpost van gisteren bij me binnen.
Ik moet het geluk in mezelf zoeken!
Er zijn momenten in onze relatie (die met mijn man ;)) dat ik gemis voel. Maar vandaag realiseerde ik me opeens dat hij die leegte in mij nooit zal kunnen opvullen.
Ik zal mijn geluk nooit bij een ander vinden, alleen maar in mezelf.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben gelukkig met mezelf én ook met mijn man, ik kan heel goed alleen zijn met mezelf, ik geniet zelfs van die momenten dat ik lekker mijn ding kan doen. Maar ik geniet ook zeer zeker van de momenten samen.

Maar ja in een relatie heb je wel eens verwachtingen. Maar tsja die verwachtingen daar kan een ander niet altijd aan voldoen, maar dat hoeft ook niet, dat is iets van mij.
Ik laat mijn behoefte aan gehechtheid los!
Ik heb dan ook God en de Engelen gevraagd toen ik in het bos liep om me daarbij te helpen, want als ik in een ding niet goed ben is het loslaten. Ik ben een verzamelaar ;) hihi...ik ben goed in verzamelen, loslaten...opruimen is niet mijn ding :D.

Terwijl ik dit stuk aan het typen was, ging de deurbel, yess zou het mijn pakketje van Amazon zijn?! Yess Jippie het allernieuwste orakelset van Doreen Virtue is er :).

Mary, Queen of Angels oracle cards is uit.
Voor diegenen die niet goed in Engels zijn, zal het nog een aantal maanden wachten zijn voordat de Nederlandse vertaling uit komt. 'The Romance Angels' orakelset en het tarotkaarten set 'Angel Tarot cards' zijn nog niet in het Nederlands uitgebracht en die komen eerst.

Ikzelf ben gek van de Engelstalige sets, die prachtige gouden laag aan de zijkant vind ik gewoon super. Goud is ook een mooie kleur om je mee te omhullen om jezelf te beschermen.

Ik heb van enkele kaarten van het set Mary, Queen of Angels foto's gemaakt. Op de meeste kaarten staat natuurlijk Maria, maar natuurlijk ook kaarten met Engelen ;).


Angelic Love from Susan die vandaag wat gaat maken voor de Give Away die eraan komt ;).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...